Звездно бебе се чака в Левски“ през есента. Защитникът на

...
Звездно бебе се чака в Левски“ през есента. Защитникът на
Коментари Харесай

Звезда на „Левски“ чака бебе

Звездно бебе се чака в „ Левски “ през есента. Защитникът на „ сините “ Начо Монсалве ще става татко за повторно. Половинката на испанеца Летисия Доменех е в средата на бременността си. Коремчето на чаровната русокоска към този момент си проличава. Засега щастливите бъдещи родители не разкриват пола на бебето. Начо и Летисия се радват на дъщеричка.

Малката още няма годинка. Тя се роди през юли 2020-а. Въпреки дребната разлика, която ще имат децата им, двамата не изпитват терзания по какъв начин ще се оправят с развъждането им. В момента Монсалве и фамилията му са в Испания, където се радват на ваканцията си. Защитникът чака вести от „ Герена “ за бъдещето на клуба и по кое време би трябвало да се яви за първа подготовка.

Начо има контракт с „ Левски “ и за идващия сезон. Испанецът е един от дребното чужденци, които не разтрогнаха контракта си със „ сините “ поради неполучени заплати. Една от аргументите за това е и фактът, че фамилията му се усеща чудесно в София.

Докато чака вести от „ Герена “, Начо и половинката му имаха мотив за празник. С Летисия означиха две години от сватбата си. Те се женят на 7 юни 2019-а. И двамата означиха датата с любовни послания в обществените мрежи, написа „ България Днес “.

Юношата на „ Атлетико “ (Мадрид) дойде в „ Левски “ през зимата. Той бързо се трансформира в любим на фенките и бе провъзгласен за новия секссимвол на „ Герена “. Но Монсалве не отделя взор от обичаната Летисия и прекарва всяка свободна минута с нея и дъщеричката им. Да са живи и здрави!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР