Звездният трети бейзмен и шортстоп Мани Мачадо бе трансфериран от

...
Звездният трети бейзмен и шортстоп Мани Мачадо бе трансфериран от
Коментари Харесай

Балтимор изтъргува Мани Мачадо в Холивуд

Звездният трети бейзмен и шортстоп Мани Мачадо бе трансфериран от Балтимор Ориолс в Лос Анджелис Доджърс по средата на сезона в МЛБ. В края на шампионата 26-годишният американец от доминикански генезис ще стане свободен сътрудник и " скорците " взеха решение да извлекат максимума от тогавашния си избор №3 в драфта, като го размениха за петима от топталантите на " мошениците ".

Като част от договорката от Ел Ей към Балтимор поемат високо цененият аутфилдер Юсниел Диас (21 г.), питчерите Дийн Кремър (22 г.) и Зак Поп (21 г.) и третите бейзмени Райлън Банън (22 г.) и Брейвик Валера (26 г.).

В Лос Анджелис Мачадо ще играе като шортстоп, запълвайки празнината, оставена от контузения Кори Сийгър. Титулярът на Доджърс от последните два сезона пропуща остатъка от 2018 година поради претърпяна интервенция в десния лакът.



" Обичам да играя на шорта. По-въодушевен съм от всеки път, че мога да играя като шортстоп. Така съм по-навътре в играта. Това е позицията, на която постоянно съм желал да бъда. Тя изкарва най-хубавия състезател от мен ", показа предходната седмица Мачадо, за който това първи сезон като шортстоп във Висшата лига.

От дебюта си през 2012 година до края на 2017 година Мани Мачадо бе трети бейзмен на Балтимор. През първата половина на 2018 година той реализира най-хубавите си индикатори в нахлуване – междинен коефициент на батиране.315 с 23 хоумръна и 64 RBI. Това му обезпечи четвърто присъединяване в Мача на звездите, а по подигравка на ориста шоуто във вторник във Вашингтон се оказа и последният му мач с униформата на Ориолс.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР