Звездният наследник на топмоделката от близкото минало Ирен Онтева и

...
Звездният наследник на топмоделката от близкото минало Ирен Онтева и
Коментари Харесай

Наследникът на Ицо 100-манекенки и Ирен Онтева яхна кола за половин милион

Звездният правоприемник на топмоделката от близкото минало Ирен Онтева и починалия предприемач Христо Сираков, именуван Ицо 100-те манекенки – Кристиян, подкара автомобил за близо половин милион лв.. Момчето, което на 3 юни тази година навърши пълноправие, е заложило на обичаната си марка " Мерцедес ", а фрагменти, демонстриращи високия стандарт на живот, който води, се появиха в обществените мрежи.

В инстаграм синът на най-известния столичен безгрижник разгласява фото, на което колата му в сив металик е паркирана покрай друго мощно возило, благосъстоятелност на негов другар. От качената фотография под формата на история се вижда и морско пристанище на заден декор.

Самият Кристиян обаче не разкрива точната дестинация, написа " Галерия ". От месеци насам той и майка му Ирен живеят сред България и Сен Тропе. Една от последните фотоси на русокоската издава, че част от всекидневието им зад граница прекарват с разходки край Ривиерата или във фитнес залата.

Любопитна детайлност е, че от дребното момче, което наскоро беше под светлините на прожекторите няма и диря. Кристиян е възмъжал, висок и строен, той театралничи единствено и само до майка си.

Впечатление прави и изборът му на облекла – всичките от последните сбирки на световноизвестни марки.

Дори екипите му за спорт са с лотото на " Диор " – детайлност, която любопитните очи не пропущат. Въпреки че в профилите, които мачото поддържа, няма задоволително информация, само че наличната издава, че обича нощните заведения и заниманията до късно. Повечето от клубовете, които харесва, са посещавани от редица ВИП имена. За някои даже е нужна ранна резервация, само че това надалеч не тормози Кристиян, който поради татко си е почитан посетител.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР