Звездната щерка Симона Загорова посрещна 22-ия си рожден ден в

...
Звездната щерка Симона Загорова посрещна 22-ия си рожден ден в
Коментари Харесай

Симона Загорова чукна 22! Глория по-слаба от щерка си, но тотално се СБАБИЧОСА!

Звездната дъщеря Симона Загорова посрещна 22-ия си рожден ден в компанията на фамилията си и близки другари. Кадрите демонстрират, че майка й Глория към момента е по-кльощава от нея, само че пък слаботата я е състарила с няколко години от горната страна, видя HotArena.

И въпреки всичко Симона е преборила борбата с килограмите и сега наподобява много елегантно. За ЧРД празненството си тя заложи на черна рокля, разкроена към дупето и бедрата. Въпреки че нощес бе студено, тя избра черни ултра изрязани сандали, само че в случай че е чествала у дома на топло, разголеният й аутфит не е стеснителен за здравето й.

На един от фрагментите Загорова театралничи с майка си Глория . Впечатление прави, че Гло се е стопила до неразбираемост и наподобява по-стройна от дъщеря си.

HotArena попадна на сурови фрагменти от последния клип на певицата , които демонстрират, че 45-годишната й възраст, която до неотдавна не й личеше, към този момент е оставила своите белези. Примата на поп фолка даже наподобява на 50 на въпросните снимки, а слабостта й акцентира още повече бръчките и й придават в допълнение изтощен тип.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР