Звездната селекция на Реал (Мадрид), предвождана за първи път от

...
Звездната селекция на Реал (Мадрид), предвождана за първи път от
Коментари Харесай

Звездата на Мбапе не заблестя в Ла Лига: Реал започна сезона с издънка

Звездната селекция на Реал (Мадрид), предвождана за първи път от Килиан Мбапе на равнище Ла Лига, позволи неточност още на старта на шампионата.

Кралете направиха 1:1 в обичайно подлото посещение на Майорка, като по този метод започнаха с неверна стъпка отбраната на своята купа.

Майорка е място, където Реал загуби две от последните си четири визити, като поглеждайки към тази статистика умерено може да кажем, че тазвечершното реми не е нещо толкоз шокиращо и изненадващо в исторически проект.

Но пък цяла Испания очакваше освен това. Най-вече поради извоюваната с гол на Мбапе Суперкупа на Европа преди дни, като че ли всички имаха вяра, че френската суперзвезда на Кралете ще нахлуе с гръм и тропот и на сцената на Ла Лига.

Това не се случи, само че пък през първата част всичко се развиваше по проект за Реал. Европейските първенци не играеха спиращ дъха футбол, само че пък се отдръпнаха на отмора с гол задатък след хубав удар на Родриго в 13-ата минута.

В началото на втората част обаче Майорка изравни, като след корнер Ведат Муричи по отличен метод отклони топката във вратата, успявайки да се мушне сред неуспелите да го спрат Рюдигер и Белингам.

Изравнителният гол очевидно смути Реал, тъй като с изключителние на два удара на Мбапе, играчите в бели екипи по този начин и не сътвориха задоволително положения, с които да победят.

В заключителните минути даже домакините бяха по-близко до гола, само че подобен не падна и като че ли разумно мачът приключи 1:1, а Реал започва новия сезон в Ла Лига с неверна стъпка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР