Звездната ни поредица от срещи „10 известни мъже говорят за

...
Звездната ни поредица от срещи „10 известни мъже говорят за
Коментари Харесай

Орлин Павлов: „Чарът е много по-важен от красотата“

Звездната ни поредност от срещи „ 10 известни мъже приказват за дами “ през днешния ден продължава с един горделив баща, благополучен брачен партньор, сполучлив артист и музикант.

Тайната на дългите и пълноценните взаимоотношения е искреността – това е урокът, който Орлин е научил от дамите в живота си. И въпреки всичко, към момента е рано да споделя разсъжденията си в тази посока с най-малката, само че най-важната дама за него сега:

"За всяка възраст си има уроци. Някой път без да искаш научаваш нещо, което не можеш да схванеш, че си научил, и го разбираш чак след 10 години. "

Всичко с времето си, съгласни сме!

Посланието, което насочва към своята дъщеричка пред нашите камери, извърши сърцата ни с любов и топлота:

Бети, толкоз си сладка! Искам да си по-търпелива, тате, да ни изслушваш повече, да не бързаш.

След това се обръща към нас и прибавя с усмивка: "Така са децата, няма по какъв начин. Не можем да спрем тази хала. Не можем. С обич единствено. "

О, тук е моментът да си върнем думите обратно! Той има не Edna, а цели две значими дами в живота си. Едната е дъщеричката му Елизабет, а другата – половинката му, прелестната Диана. Да, Орлин Павлов е богат човек, тъй като има дом, в който всеки ден някой го чака да донесе благополучие.

Впечатлихме се от признанието, че съгласно него слабостта на edna жена е нейната най-голяма мощ:

Винаги. Нейната уязвимост е най-голямата ѝ мощ. Дори когато няма никакви сили, когато е най-самотна, когато е най-нещастна, съгласно мен там се крие най-голямата ѝ мощ – в нейната безпомощност.

Нашият звезден посетител не робува на идеали и счита, че всяка жена има собствен личен сексапил, цвят, съблазън.

Всичко е въпрос на сексапил. Чарът се резервира доста по-дълго от хубостта. Чувството за комизъм също е доста значимо.

За свършек, бихме желали да се присъединим към неговото обръщение към вас, нашите читателки, в края на диалога ни:
 image2_16x9.png Възлите на ориста са в Телец и Скорпион: какви промени и изненади чакат всяка зодия На фокус
Скъпи дами, отворете се повече към мъжете, не мислете толкоз доста. Няма време. Няма време да изчисляваме някакви формули, с цел да достигнем до огромната обич, която всички желаеме и чакаме. Любовта или идва, или не идва. Живейте тук и в този момент.

Целия диалог гледайте във видеото нагоре, с цел да разберете какво ще направи Орлин Павлов, в случай че един ден се разсъни като представител на противоположния пол, коя е най-великата ария, отдадена на жена и какво мъжете не чуват задоволително постоянно, а би трябвало.

Още фрагменти от гостуването на Орлин Павлов при Edna.bg разгледайте в галерията тук:
 Орлин Павлов на посетители на Edna.bg  Орлин Павлов на посетители на Edna.bg  Орлин Павлов на посетители на Edna.bg  Орлин Павлов на посетители на Edna.bg
През месец март очаквайте и останалите изявленията на Edna.bg, в които известни български мъже приказват за дами – от най-важните уроци, които са научили от дамите в живота си, през нещата, които биха желали ние, дамите, да чуваме по-често, до това по какъв начин би изглеждал света без нас.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР