Звездната моделка , но не се притеснява от фигурата си

...
Звездната моделка , но не се притеснява от фигурата си
Коментари Харесай

Плюс сайз моделът Ашли Греъм се пусна по съвсем прозрачна рокля (Гледката не е за хора със слаби сърца – Снимки)

Звездната моделка, само че не се тормози от фигурата си и постоянно разгласява фотоси в разголени тоалети, долни дрехи и бикини. Феновете постоянно я поддържат и под изявленията й има най-вече позитивни мнения. Абонатите благодарят на Ашли, че не употребява Photoshop като доста други модели и сподели същинското си аз с всички стрии и целулит.

Но в един миг вълна от негативизъм връхлетя Греъм. Моделът беше наказан за фигурата си и даже отслабването до 90 кг не понижи напрежението

Вместо да се бори с злобарите, Ашли съзнателно налива масло в огъня, като носи все по-разголени и екстравагантни облекла. Пълният звезден модел скоро се появи на празненство. Греъм цъфна на купона с черна невидима рокля  която беше направена от толкоз тънка материя, че безусловно всичко се виждаше.

Всеки можеше да види бельото и дебелите  й кълки от всички страни. За да направи визията по-малко вулгарна, моделката бе поставила черен кожен корсет на гърдите си.

В този тип Ашли се появи на събитието в компанията на брачна половинка си, който съпровожда обичаната си на всички места.

Феновете бяха шокирани от видяното. Те не чакаха, че Ашли ще се осмели да излезе на обществено място с подобен тоалет, тъй като това въобще не е нейният жанр. „ Ашли няма потребност да изпада във циничност. Изобщо не й отива “, „ Елегантните рокли и блузи й отиват доста повече от тоалети като този “, „ А мъжът й въобще не се притесняваше, че безусловно всички мъже я гледаха “, са единствено дребна част от мненията на почитателите й.

Източник: Wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg