Звездната двойка опроверга слуха, като показа своя снимка в инстаграм

...
Звездната двойка опроверга слуха, като показа своя снимка в инстаграм
Коментари Харесай

Двойка ли са още Мария Бакалова и Валери?

Звездната двойка опроверга слуха, като сподели своя фотография в инстаграм
Актрисата Мария Бакалова и обичаният ѝ Валери Григоров, взел участие в предишния сезон на “Игри на волята ”, са се разделили. Причината била неговата майка - двукратната олимпийска шампионка по спортна пукотевица Мария Гроздева, която не харесвала русокоската, написаха жълти издания, а десетки уеб сайтове препечатаха измислицата.

ЛЪЖА Е, опроверга самата звезда, като качи на стори в инстаграм профила си фотография с Валери. Двамата са в асансьор, а фрагментът е съпроводен с надпис “новините от деня ” и сърце. Че това е просто погрешен слух, удостовери и пиарът на Бакалова Климент Йончев.

Мнозина спекулираха, че причина за евентуалната разлъка на актрисата и Григоров е майка му Мария Гроздева. Още през март тази година обаче в инстаграм се появи фотография, на която двете съименнички са една до друга, а дружно с тях да честват в столичен ресторант са Валери и фамилията му.

Мария Бакалова и Григоров са дружно от началото на 2023 година Запознават се на фотосите на кино план в Гърция, в който единствената българска актриса, номинирана за “Оскар ”, е част от актьорския каст, а обичаният ѝ - от екипа на каскадьорите. За връзката си двамата оповестиха точно на Свети Валентин, когато актрисата качи стори в обществените мрежи с огромен букет от червени рози, както и селфи с Валери, на което са облечени в зимна екипировка. Оттогава до момента двамата са неразделни и постоянно пътуват дружно. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР