Звездната диетоложка Енджи Касабие определено е от жените, които са

...
Звездната диетоложка Енджи Касабие определено е от жените, които са
Коментари Харесай

И Енджи Касабие стана клонинг: Диетоложката наду джуките

Звездната диетоложка Енджи Касабие несъмнено е от дамите, които са естествено красиви и нямат потребност от интервенции, които да ги преобразяват. Преди 6 години тя подписа брак с ливанския модел Рабих Ел Зейн в Египет. Двамата несъмнено са съвършената двойка – най-малко погледнати в профил. Преди към 2 години двамата се снабдиха със наследник.

Виж още: Дни преди Евровизия: Кой ще завоюва състезанието съгласно букмейкърите? И къде ще се подреди България

През годините до нея са се допитвали години звезди като Силвестър Сталоун,  Джейсън Стейтъм, Жан-Клод Ван Дам, Робърт Де Ниро, Джон Траволта, Арнолд Шварценегер, Ева Лонгория, Бритни Спиърс и др. 

Виж още: Меден месец в задатък: Габи от " Ергенът " откри сезона по бански, пие розе в Африка

Екзотичната хубавица постоянно е разчитала на естествените си черти и рядко е прибягвала до някакви корекции. Но очевидно в този момент е решила малко да се преобрази и новите устните към този момент са факт. Енджи Касабие качи сторита в персоналния си профил в Instagram, от които можем да я забележим без никакъв грим преди козметична процедура. Е, всеки самичък си взема решение, само че въпреки всичко щеше да е хубаво да остане от необработените девойки. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/angiekassabie/


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР