Звездите вещаят, че днес може да се роди нова любов,

...
Звездите вещаят, че днес може да се роди нова любов,
Коментари Харесай

Деневен хороскоп: Днес ще се роди нова любов

Звездите вещаят, че през днешния ден може да се роди нова обич, стига да извършите една крачка напред.

Овен

Овните ще се радват на обилни триумфи, с помощта на своето омагьосване, на което през този ден ще е мъчно да се устои. Представителите на знака няма да изтърван опцията да пофлиртуват, и дори в най-официалната конюнктура ще намерят метод да покажат своята прелест. Факт е, че да се беседва с Вас не е допустимо, само че това не смущава никого. Денят е обвързван с удачни покупки: може да се снабдите с куп хубави неща, като за задачата похарчите много незначителна сума. Не забравяйте и своите близки: през днешния ден можете да им купите отлични дарове.

Телец

Днес Ви следва дълъг обход по кина, кафета, театри и заведения за хранене. Възможни са вариации, само че все-есно - културния живот ще кипи. И всичко това - с помощта на Вашия обичан човек! Така че сами ще решите, дали да му кажете за нещо изпълнено „ благодаря ”, или да го наругаете, като заслужава...
 

Близнаци

Няма да можете да наречете събитията през този ден забавни. Те ще се развиват предсказуемо и напълно няма да можете да разчитате на изненади. Спокойно можете да се занимавате с настоящите задания и да се стремете да реализирате в живота по-рано направените от Вас проекти. С новите хрумвания нещата стоят по-зле, тъй като просто ги нямате. Възможни са незначителни различия с сътрудниците. Днес ще можете да направиоте положителни покупки, в случай че се вслушате в мнението на своите родственици и другари. Не разчитайте на личната си вътрешен глас! Сега тя чудесно може да Ви подведе.
 

Рак

Мислите Ви са заети от лека интрижка? Съвсем не. Безпокоите се, че индивидът, за който постоянно мислите, може да си играе с Вашите усеща, тъй като просто не можете да повярвате в действителността на ставащото. Опитайте се да поговорите искрено и му разкажете за това, което Ви е на мозъка. Нищо не може да се отгатне! Може би Вие сте тъкмо този човек, за който Вашият събеседник от дълго време си е мечтал, и точно Вие ще съумеете да осмислите живота му, както никой различен!
 

Лъв

Вниманието Ви през това денонощие ще бъде приковано най-много от партньорски и другарски контакти.. При това ще предпочитате контакта с равни, и неофициалните и отзивчиви разговори. Връзките и запознанствата, носещи очевидни данни за етикеция, суровост и регламентираност, ще Ви притеглят доста по-малко, а договарянията, протичащи при такава конюнктура, няма да Ви донесат триумф. Потребностите на Вашите сътрудници, изключително ексцентричните, ще бъдат доста по-значими за Вас, в сравнение с личните си потребности.
 

Дева

Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е признато и задоволително. Вечерта най-накрая този човек ще се реши да Ви каже това, което мисли. Ако сега нямате сътрудник и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия взор. Възприемайте това като един тип съревнование, настройте се за победа и изпробвайте, какъв брой дълго може да издържите.
 

Везни

Дайте воля на своите креативен пориви - през днешния ден у Вас ще се разсъни мощно увлечение към хубостта. Това може да включва красиви хора, хубава музика или вкусни блюда. Приливът на страст е сигнал, че би трябвало да разнообразите живота си, който сега е богат на доста сухи обстоятелства и числа. Откъснете се най-малко за малко от идните задания и се насладете на хубостта на обкръжаващия свят. Ако изследвате нова просвета или нови сфери на живота, и от това ще получите море от удоволствия.
 

Скорпион

Има удивителни времена, когато хората като Вас, които добре умеят да скриват своите страсти, ненадейно да се окажат заварени неподготвени. Вазбира се, Вие не вярвате в такива неща. Уверени сте, че постоянно сте стопанин на ситуацията. Впрочем, има отлични вести: в случай че съумеете да запазите своята самонадеяност и не позволите никой да Ви манипулира, ще съумеете да запазите своите позиции, и дори малко да ги подобрите.
 

Стрелец

Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.
 

Козирог

Удивително е, само че през днешния ден няма да Ви се желае да мислите за последствията от своето държание, както и за това, по какъв начин то ще се отрази на по нататъшните Ви връзки с обичания човек. Даже и изобщо на каквото и да било... Ще постъпвате по този начин, както Ви се желае, и ще вършиме това, което Ви се прави.
 

Водолей

Има единствено един метод да покажете на Вашите близки, какъв брой доста мислите за тях и какво значимо място заемет в живота и сърцето Ви. А за жалост това може да Ви принуди да се откажете от среща с човек, с който Ви свързват очевидно не роднински връзки. Това ще рече с оня, с който от дълго време сте си мечтали да останете на саме. А може би сте толкоз смели, че да съвместите тези две компании?... Раничко е. Не доста, само че все-пак е раничко...
 

Риби

Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР