Звездите ще ви помогнат да научите каква ще бъде първата

...
Звездите ще ви помогнат да научите каква ще бъде първата
Коментари Харесай

Зодиите, които целуват най-добре

Звездите ще ви оказват помощ да научите каква ще бъде първата ви целувка с обичания. Някои зодии имат същински гений в това отношение. Така дълго чаканият миг ще бъде паметен за вас.

Астролозите са подготвили лист с най-страстните знаци на зодиака, които знаят по какъв начин да се целуват най-добре.

Лъвовете са доста буйни натури, които добре осъзнават своята прелест и половост. Първата им целувка ще бъде незабравима за вас, просто се отпуснете и се забавлявайте. Изразът „ най-сладката уста “ безспорно отива на хората, родени под знака на това съзвездие.

Снимка: shutterstock  Зодиите, които целуват най-добре

Девата може да ви даде първа целувка като в същински филм. Представителите на този знак са както сантиментални, по този начин и пламенни любовници, които ловко съчетават нежността с това по кое време да са напористи и като че ли усещат точния миг за всичко.
Снимка: shutterstock  Зодиите, които целуват най-добре

Най-горещите целувки са със Скорпионите . Тези хора безусловно ще ви потопят във вулкана на пристрастеностите, в положителния смисъл на думата. Чувствата на Скорпионите пламват ненадейно, тъй че първата целувка няма да ви накара да чакате дълго.
Снимка: shutterstock  Зодиите, които целуват най-добре

Овенът е солидна натура. Те се приготвят за всичко с нюх и поредност, даже за първата целувка, и не не помнят да работят по проект, тестван през годините. Това, обаче, не пречи на колегата на Овена да получи незабравимо прекарване.
Снимка: shutterstock  Зодиите, които целуват най-добре

Раците просто обичат да се целуват. Те го вършат буйно, с възторг и не си вършат труда да отсрочват във времето, с цел да получат първата си целувка. Това събитие ще бъде красиво, вълнуващо и запаметяващо се. Астролозите към този момент споделиха предсказанието, че три знака на зодиака ще доближат персоналното си благополучие едвам в преклонна възраст. За някои това звучи отчайващо, само че за други е добре, защото в този момент градят кариера и нямат време за усеща и губене на време.
Снимка: shutterstock  Зодиите, които целуват най-добре

Според специалисти, дамите, родени под съзвездията Близнаци, Скорпион и Водолей, ще могат да срещнат своята половинка след най-малко 30 години, написа уеб сайтът Флагман.бг. Всичко е по виновност на неприятните черти на характера им, настояват астролозите. Характер или не, около изброените нагоре знаци на зодиака, на чиито целувки мъчно може да се устои, всеки ще успее да откри половинката си, пък било то и след 30 години. Не се отчайвайте. Всичко е въпрос на предпочитание и приоритет и малко интервенция от страна на звездите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР