Звездите от „Властелинът на пръстените“ Илайджа Ууд (Фродо Бегинс), Шон

...
Звездите от „Властелинът на пръстените“ Илайджа Ууд (Фродо Бегинс), Шон
Коментари Харесай

Звездите от Властелинът на пръстените се събраха отново след 20 години

Звездите от „ Властелинът на пръстените “ Илайджа Ууд (Фродо Бегинс), Шон Остин (Самознай), Доминик Монахан (Мери Брендибук) и Били Бойд (Пипин Тук) се събраха още веднъж 20 години след първата премиера на кино лентата.

Те са участвали на прелестна вечеря, проведена особено за срещата, а звездата от " Изгубени " Доминик показа най-сладката им фотография, на която вечерят дружно.

41-годишният Илайджа, 45-годишният Доминик, 51-годишният Шон и 53-годишният Били се срещат за първи път преди повече от 20 години, с цел да снимат трилогията " Властелинът на пръстените ", като филмите излизат от 2001 до 2003 година Две десетилетия по-късно любовта им към поредицата е все по този начин мощна.

Доминик си спомни пред Metro.co.uk за сюрреалистичното прекарване в деня на " Оскарите " през 2004 година, когато " Завръщането на краля " получи 11 награди, в това число за най-хубав филм.

Той описа: " След като спечелихме, се качихме на сцената и Стивън Спилбърг пристигна при нас четиримата и сподели: " Внуците ми ще се радват, че имах опция да се срещна с вас ", а аз си припомням, че просто си помислих: " Това е едно от най-необикновените неща, които съм чувал. Мисля, че този свършек на церемонията по връчването на " Оскар " -ите беше в действителност ослепителен миг за всички нас ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР