Звездите от Властелинът на пръстените“ Илайджа Ууд (Фродо Бегинс), Шон

...
Звездите от Властелинът на пръстените“ Илайджа Ууд (Фродо Бегинс), Шон
Коментари Харесай

След 20 години: Звездите от „Властелинът на пръстените“ отново заедно

Звездите от „ Властелинът на пръстените “ Илайджа Ууд (Фродо Бегинс), Шон Остин (Самознай), Доминик Монахан (Мери Брандибук) и Били Бойд (Пипин Тук) се събраха още веднъж 20 години след първата премиера на кино лентата.

Те са участвали на прелестна вечеря, проведена особено за срещата, а звездата от " Изгубени " Доминик показа най-сладката им фотография, на която вечерят дружно.

41-годишният Илайджа , 45-годишният Доминик, 51-годишният Шон и 53-годишният Били се срещат за първи път преди повече от 20 години, с цел да снимат трилогията " Властелинът на пръстените ", като филмите излизат от 2001 до 2003 година Две десетилетия по-късно любовта им към поредицата е все по този начин мощна, като

Доминик си спомни пред Metro.co.uk за сюрреалистичното прекарване в деня на " Оскарите " през 2004 година , когато " Завръщането на краля " получи 11 награди, в това число за най-хубав филм.
 

— People (@people)
Той описа: " След като спечелихме, се качихме на сцената и Стивън Спилбърг пристигна при нас четиримата и сподели: " Внуците ми ще се радват, че имах опция да се срещна с вас ", а аз си припомням, че просто си помислих: " Това е едно от най-необикновените неща, които съм чувал. Мисля, че този свършек на церемонията по връчването на " Оскар " -ите беше в действителност ослепителен миг за всички нас ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР