Звездите от сериала Приятели нарушиха медийното си мълчание за смъртта

...
Звездите от сериала Приятели нарушиха медийното си мълчание за смъртта
Коментари Харесай

Ние сме семейство: Звездите от „Приятели“ нарушиха мълчанието за Матю Пери

Звездите от сериала " Приятели " нарушиха медийното си безмълвие за гибелта на Матю Пери, която покруси почитателите на сериала в целия свят.

В взаимно изказване, представено от CNN, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър и Мат Лебланк обявиха:

" Всички сме съкрушени от загубата на Матю. С него бяхме освен това от сътрудници и сътрудници на екрана.

Ние сме семейство.

Има толкоз доста неща, които може да се кажат, само че тъкмо в този момент ще отделим миг, с цел да скърбим и да приемем тази неописуема загуба.

С течение на времето ще кажем повече, когато сме в положение. Засега мислите и любовта ни са със фамилията на Мати, с приятелите му и с всички, които го обичаха по света. "

Химията сред актьорите, които " Приятели " трансформира в холивудски звезди, се простира оттатък екранната динамичност. Те остават близки и след финалния епизод през 2004 година

В записките си Матю Пери споделя по какъв начин сътрудниците са му помагали да се оправи в битката с пристрастяването към алкохола и опиатите.

Той споделя за посещаване на Дженифър Анистън в караваната му, което го е предиздвикало да осъзнае, че борбата със зависимостите му не е толкоз загадка, колкото си е мислел. " Знам, че пиеш ", ми сподели  тя ", написа Пери, като прибавя, че " борбата " с Анистън за алкохолизма е била " опустошителна ".

Близката им връзка като другари се придвижва и в бизнес връзките им.

През 1996 година актьорският състав употребява тогавашната тактичност за водене на договаряния, с цел да подписа нови контракти със студиото си: да бъдат дружно, като екип при споразумяване на финансовото им заплащане. До края на сериала всеки от основните артисти получава по 1 милион $ на епизод.



Създателите на " Приятели " Марта Кауфман и Дейвид Крейн и изпълнителният продуцент Кевин Брайт обявиха пред CNN, че са " шокирани и надълбоко, надълбоко натъжени от кончината на нашия обичан другар Матю ".

" Винаги ще ценим насладата, светлината, интелигентността, които той внасяше във всеки миг - освен в работата си, само че и в живота. Той постоянно беше най-забавният човек в стаята. Нещо повече, той беше най-милият, с даряващо и безкористно сърце... Сърцата ни са разрушени. "

54-годишният Матю Пери взе участие в ситкома на NBC от 1994 година до 2004 година в ролята на Чандлър Бинг, обаятелен и подигравателен член на група другари, живеещи в Ню Йорк.

Сериалът е един от най-популярните за епохата си и до през днешния ден продължава да доближава до младата публика в стрийминг платформите, отбелязва CNN.

Матю Пери е номиниран за " Еми " през 2002 година за основна роля в комедиен сериал, а през 2021 година е номиниран и за изпълнителен продуцент на " Приятели: The Reunion " по HBO Max.

В събота артистът беше открит " в безсъзнание в джакузито в дома си ", съгласно изказване на пожарната работа в Лос Анджелис.

Медицинският екип, дошъл на място, откри гибелта му. Обстоятелствата към случая се проверяват от полицейското ръководство и правосъдния доктор на окръг Лос Анджелис, само че все още няма съмнения за умишленост, съобщи източник от правоохранителните органи пред CNN.

Извършена е аутопсия, само че специалистите чакат резултатите от токсикологичните отчети, с цел да дефинират повода за гибелта на Пери. Изготвянето на такива отчети може да отнеме седмици.

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР