Звездите от предстоящата в края на тази седмица боксова галавечер

...
Звездите от предстоящата в края на тази седмица боксова галавечер
Коментари Харесай

Братя Пулеви тренираха в Сердика за съботната гала

Звездите от идната в края на тази седмица боксова галавечер в " Арена София " направиха демонстративна подготовка измежду руините на античния град Сердика в столицата.

На мястото, познато на столичани като Ларгото, бе подложен самобитен кръг, на който се качиха братята Кубрат и Тервел Пулев, техните съперници - надлежно Ихор Шевадзуцкий и Лори Ламбърт, както и българските боксьори Кирил Русинов, Петър Драганов и Даниел Асенов, за който това ще бъде дебют на професионалния кръг.

Мястото, на което се организира тренировката, както и часът пик, доведоха доста хора, ползващи метрото в центъра, да спрат и да погледат, а част от тях съумяха да си създадат и фотоси за спомен с братя Пулеви.

Утре в хотел " Маринела " е планувана конференция преди шоуто, а в петък в мол " България " е формалният кантар.
Кубрат Пулев: Украинецът не е по-лош от Махмуд Чар
" Избрахме това място, тъй като е емблематично и историческо. Много малките екрани предават това нещо по света и искахме да представим и България по най-хубавия метод, съобщи Кубрат Пулев. - Имаме толкоз огромна история, която би трябвало да бъде показвана и да се гордеем с нея. Можеше да изберем всеки един мол, само че това място е доста същинско, доста значимо за българите. Не единствено не би трябвало да забравяме нашите предшественици и нашата история, само че би трябвало да се гордеем с нея. Тук е доста красиво и е направено качествено. "

Той трябваше да се бие с Махмуд Чар за " регулярната " международна купа на WBA, само че противникът му получи травма и дуелът бе отсрочен. Чар бе сменен от украинеца  Ихор Шевадзуцкий.

" Съперникът ми никога не е по-лош от Махмуд Чар. Стилът му е сходен, да не кажа същият. Твърдо момче, идва тук за победа. Преди един месец е имал мач, квалифициран е. Смяната на съперника не ме затрудни, тъй като тя се случи напълно в края на подготовката ми. Все отново ние бяхме подготвени и успяхме да реагираме доста бързо. Поздравления за моя отбор. Смятам, че ще станат доста съществени борби. На тази церемония ще има доста хубави мачове, ще бъде класно и красиво ", добави двукратният кандидат за международната купа.

Кобрата не се съмнява в травмата на Чар.

" Не желая да приказвам от името на Чар дали ще има предстоящ мач сред нас, само че към този момент ангажимента е такава. Все отново вие ще имате опция персонално да го попитате. Той държи да пристигна и да ме гледа онлайн, може би ще бъде тук даже още на следващия ден за конференцията. В спорта и в бокса, изключително в тежка категория, такива травми се случват.

На мен към този момент какъв брой пъти ми се случва да имам травма преди мач. Всеки професионален спортист е под сходна заплаха. Засега мач сред мен и Чар е закрепен за септември, само че ще забележим дали ще бъде тогава. Правя и невъзможното този мач да бъде в България. Не желая да разясня елементи, само че който ми има вяра, дано да ми има вяра ", приключи Кубрат Пулев.
Тервел Пулев: Искахме да създадем паралел сред историята, бокса и спорта
" Подготовката ми мина добре и съм в добра форма. Направих хубави спаринги против постоянни сътрудници. Някои от тях имат изцяло еднакъв жанр с този на съперника ми. Чувствам се добре квалифициран ", сподели по-малкият от братята Пулеви.

" С Кубрат искахме да създадем един паралел сред историята, бокса и спорта. Всеки един от нас написа някаква история. Надявам се, че посредством нашия образец ще успеем да вдъхновим и идващите генерации. Ние не сме безконечни, в противен случай. Когато поддържам връзка с треньорите, доста от тях ми споделят, че има от ден на ден младежи, които желаят да се занимават с бокс и да реализират триумфи, даже на професионалния кръг. Това е едно най-малко малко самопризнание за нас и нашата работа ", приключи Тервел Пулев.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР