Звездите от новия шпионски екшън филм на Матю Вон Аргайл“

...
Звездите от новия шпионски екшън филм на Матю Вон Аргайл“
Коментари Харесай

Клаудия Шифър си разходи котето по червения килим

Звездите от новия шпионски екшън филм на Матю Вон „ Аргайл “ излязоха на аления килим за международната премиера, само че неочакван четириног клиент открадна шоуто. 

Заедно с немския модел и актриса Клаудия Шифър, която е брачна половинка на Вон от 2002 година, беше Чип, котката на двойката, която също има своя роля във кино лентата.

Излизайки на аления килим пред кино Odeon на лондонския Leicester Square в сряда, Шифър носеше домашния си любим в раница за котка с типичната шарка на Аргайл. Раницата имаше дребен купол от плексиглас, от който Чип можеше да покаже главата си и да следи какво се случва в близост.

Двойката театралничи за фотоси пред фотографите, преди да се причисли към останалата част от звездния актьорски състав.



Чип играе ролята на Алфи, който дружно със своята собственичка - писателката на шпионски романи Ели, изиграна от Брайс Далас Хауърд, са избавени от похищение, откакто книгите ѝ стартират да разказват дейностите на злокобна ъндърграунд група.

Филмът включва голям актьорски състав, който включва някогашния артист от Супермен -Хенри Кавил, Джон Сина, звездата от Breaking Bad Браян Кранстън, Самюъл Л. Джаксън и поп звездата Дуа Липа.



Видеоклипове, оповестени в акаунта на котката в Instagram, който може да се похвали с повече от 13 000 почитатели, демонстрираха домашния любим на сцената на премиерата в ръцете на Далас Хауърд.

По-рано денем Шифър разгласява видео на котката, която се причислява към нея, до момента в който даваше изявленията, в които го назова „ дива “.

" Аргайл " излиза по кината на 2 февруари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР