Звездите от хитовия оригинален сериал на HBO Западен свят минаха

...
Звездите от хитовия оригинален сериал на HBO Западен свят минаха
Коментари Харесай

Западен свят мина по червения килим в Лос Анджелис

Звездите от хитовия автентичен сериал на HBO Западен свят минаха по аления килим за предпремиерата на втория сезон в Лос Анджелис. Утре, 18.04, е специфичното събитие в София, на което ще има предпремиерно лъчение на първия епизод от новия сезон - цели 5 дни преди премиерата на 23 април, понеделник.

У нас за момента няма да дойдат артисти, само че софиянци могат да видят някой и различен андроид – ще разберем след българската предпремиера. Феновете на сериала чакат и да се срещнат онлайн през есента с Анфжела Сарафиян, която играе андроида Клементайн.

Албанката с изумрудени очи идва у нас като един от специфичните посетители на Aniventure ComicCon по покана на HBO България и уредниците на събитието. Вижте в галерията какви тоалети избраха за предпремиерата в Лос Анджелис, актьорите от новия сезон.

Неизменна на стила си да бяга от клишето с роклите, Евън Рейчъл Уд избра непоколебим костюм, който предава комбинацията от мощ и мекост на героинята й Долорес. Танди Нютън заложи на пъстър и провокативен тоалет, още веднъж с панталон и в нюансите на черница. Същия цвят за костюм избра и сътрудника и Джеймс Марсдън.

Анджела Сарафиян бе ослепителна в дълга блестяща бяла рокля с присъщото за стила й надълбоко деколте. Развитието на историята се случва под надслова „ Хаосът завладява всичко “ и в случай че съдим по филмовите откъси следва да забележим обрати, които засягат морални въпроси.

Кое е човешко и къде са границите на разрешеното, когато става дума за основаното от индивида и правото на основателя да разполага с живота на творението си. А дали пък в случай че човечеството сътвори изкуствен интелект, той би имал право на личен живот?

Първият епизод на втория сезон на Западен свят ще се излъчи от 21:00 часа на 23 април, в понеделник, като ще бъде наличен в онлайн стрийминг платформата HBO GO още от 5 часа сутринта.
Имате още няколко дни, с цел да си припомните историята, като изгледате първия сезон в HBO GO.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР