Звездите ни определено са на морска вълна, както и всички

...
Звездите ни определено са на морска вълна, както и всички
Коментари Харесай

Семейно бягство в Дубровник: Джаферович стегнаха куфарите и отидоха на ваканция

Звездите ни несъмнено са на морска вълна, както и всички ние. Още едно известно българско семейство стегна куфарите и отпътува на странствуване.

Този път обаче разходката не е в България, а в красивата Хърватия, където семейство Джаферович се любуват на невероятни кътчета. Инфлуенсърската фамилия са избрали за разходка и отмора Дубровник – едан от перлите в този регион. 

Виж още:

Жени Джаферович споделя красиви фрагменти от ваканцията, а към една от фотосите написа:

" Стар, хубав, възвишен, обаятелен, непокътнат... Дубровник! За първи път съм тук и за няколко часа през вчерашния ден взимах с цялостни шепи от всичко, което това градче може да ми предложи. Да, доста ми наподобява на  Ровин, Сплит, Хвар и въобще всички тези дребни градчета. Няма да сбъркате, в случай че посетите и някой от тях. Ще има влог ".

Виж още:

Евгения качи и редица други фрагменти на story в обществената мрежа, показващи мигове от разходката им с двете им деца Бо и Лея из улиците на Дубровник.

Ваканцията на фамилията стартира преди съвсем седмица, като някогашната плувкиня означи началото ѝ с изображение, на което релаксира по бански костюм на ръба на басейн. Четири дни по-късно тя показа фотографии от хърватската столица Загреб.

Изображение: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР