Звездите на телевизия “Планета” винаги са се отличавали със своята

...
Звездите на телевизия “Планета” винаги са се отличавали със своята
Коментари Харесай

Фолкпевиците пръскат сексапил на плажа

Звездите на телевизия “Планета” постоянно са се отличавали със своята визия и секси фигури.

Това лято не е изключение и множеството от тях към този момент привлякоха погледите на плажа, с което провокираха вълна от мнения на почитатели в обществената мрежа.

Мария предизвика фантазиите със секси фрагменти, в които сподели, че не прави взаимни отстъпки със своя външен тип. Това лято изпълнителката заложи на класическите цветове черно и бяло за своя плажен стайлинг и още веднъж сподели съвършени форми.

Райна също насочи доза провокация към почитателите си с атрактивен кадър от морския бряг. Певицата не издаде къде е сниман фотоса, само че пък разкри парещ съблазън.



Името на Глория е синоним на класа и перфекционизъм, а това за нея важи освен в професионален проект. Доказателство са най-новите ѝ фотоси от Лято 2017, за които получи възторженостите на своите многочислени фенове.

И Малина не остави безразлични ценителите на хубостта този месец с елегантен цялостен бански, който е шлагера на сезона.

Есил Дюран към този момент показа в “Звездно” своята фешън линия за плажа, а на част от моделите самата тя заложи за морската си визия.

Това лято Татяна също пръска съблазън с съвършена фигура освен у нас, само че и на плажовете в Италия, Дубай и Гърция.



Гръцкото крайбрежие е мястото, което Соня Немска избра за своята лятна почивка, като и тя не пропусна да зарадва феновете си със фотоси по бански.

Две от задграничните звезди на телевизия “Планета” – Елена Велевска и Марина Тошич също нагорещяват пристрастеностите със секси форми.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР