Звездите на националния ни отбор по волейбол играят последните си

...
Звездите на националния ни отбор по волейбол играят последните си
Коментари Харесай

„Меридиан Мач“: Националният отбор се разпада след Световното по волейбол

Звездите на националния ни тим по волейбол играят последните си мачове за България на течащото сега международно състезание, което се организира у нас и в Италия, написа „ Меридиан Мач “, представени от Блиц.

Повечето от играчите на Пламен Константинов са решили, че ще се отдръпват от представителния отбор след мондиала, с цел да дадат път на по-младите. Така за олимпийските квалификации за Токио 2020 би трябвало да се прави нов тим.

Според информацията на изданието в тима остават титулярният разпределител Георги Сеганов, либерото Петър Каракашев и посрещачът Розалин Пенчев.

Николай Пенчев, който е единствено на 26 години, също мислил отсега нататък да се концентрира върху клубната си кариера, която продължава в Сточня (Шчечин), където са Радостин Стойчев и Матей Казийски).

Тази вечер от 20:25 часа българските национали излизат във втория си мач от Група „ G “ на международното състезание, откакто нощес записаха чиста победа над Иран. Съперник на „ лъвовете “ е Съединени американски щати, който към този момент си подсигурява присъединяване на финалната шестица.

Нашите имат потребност от наложителна победа, с цел да запазят възможностите си за класиране в идната фаза. Затова ще имат потребност от поддръжката на почитателите в днешния мач с американците и утрешния с Канада.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР