Звездите на музиката Мери Джей Блайдж, Марая Кери и Ник

...
Звездите на музиката Мери Джей Блайдж, Марая Кери и Ник
Коментари Харесай

Белязани от секс скандали сериали не получиха номинации за Златен глобус 


Звездите на музиката Мери Джей Блайдж, Марая Кери и Ник Джонас попаднаха измежду номинираните за премиите Златен глобус, съобщи Асошиейтед прес. Блайдж получи номинации за най-хубава актриса в поддържаща роля за кино лентата „Затънали в кал“ („Mudbound“) на Дий Рийс, както и като съавтор на парчето „Mighty River“, което ще се съревновава в категорията за истинска ария.
Първи номинации за Златен глобус в кариерите си получиха Марая Кери и Ник Джонас. Изпълнителите са номинирани в категорията за истинска ария – Кери за парчето „The Star“ от анимация със същото заглавие, а Джонас – за „Home“ от анимационния филм „Бикът Фердинанд“. Все още следва да се разбере по какъв начин разразилият се секс скандал в Меката на киното ще се отрази върху наградния сезон. Асоциацията на задграничната преса в Холивуд, която присъжда премиите Златен глобус, въодушевено поддържа кино лентата „Всички пари на света“ с номинации за режисьора Ридли Скот и актьорите Кристофър Плъмър и Мишел Уилямс.

Продукцията нашумя с това, че Скот побърза да „изреже“ обвинявания в полови похищения от редица мъже Кевин от приключения филм и го размени с Плъмър. Организацията „пожертва“ и постоянно номинираните продукции „Къща от карти“ и „Трансродител“, белязани от свадите със звездите им – Спейси и Джефри Тамбор. Друга наболяла тематика в Холивуд – неналичието на многообразие, също откри отражение в номинациите за оценките. Въпреки опасенията, че актьорската конкуренция още веднъж ще бъде „бяла“, в категориите бяха номинирани Дензъл Уошингтън, Мери Джей Блайдж, Хонг Чау, Октейвия Спенсър.

Недооценяването на дамите режисьори – друга болна тематика, обаче продължи. Мнозина смятаха, че тази година ще бъде друга и дамите зад камера ще получат самопризнание, само че това не се случи. Потенциалните претендентки Грета Гъруиг, Пати Дженкинс и Дий Рийс останаха отвън конкуренцията за режисьорски Златен глобус. Изненада за наблюдаващите се оказа неналичието на номинации за сантименталната комедия „Болест от любов“, както и единствената номинация за „Проектът Флорида“.

Обикновено преди оповестяването на номинациите към този момент е прочут носителят на почетния приз „Сесил Б. де Мил“. Тази година призьорът към момента не е определен. Миналогодишната носителка Мерил Стрийп получи поредна номинация за Златен глобус за ролята си във кино лентата „Вестник на властта“ на Стивън Спилбърг, осведоми Дарик.

На фотографията – „изрязания“ от кино лентата „Всички пари на света“, Кевин Спейси и заместилия го Кристофър Плъмър
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР