Звездите на кънтри музиката Гарт Брукс и Триша Йърууд строят

...
Звездите на кънтри музиката Гарт Брукс и Триша Йърууд строят
Коментари Харесай

Гарт Брукс и Триша Йърууд взимат чука от Carters

Звездите на кънтри музиката Гарт Брукс и Триша Йърууд строят къщи тази седмица в Шарлот, Северна Каролина. Те вземат участие в 37-ия работен план на Джими и Розалин Картър на Habitat for Humanity.

Този годишен работен план е кръстен на някогашния президент и брачната половинка му, най-известните доброволци на Habitat. От 1984 година до 2019 година те помогнаха за построяването, реновирането и ремонта на 4390 домове, работейки дружно с повече от 100 000 доброволци в 14 страни.

 Бившият президент и първата дама оказват помощ за построяването на дом в Тихуана, Мексико през 1990 година class= Бившият президент и първата дама оказват помощ за построяването на дом в Тихуана, Мексико през 1990 година Habitat for Humanity Int'l

Президентът Картър, който стартира да получава хосписни грижи по-рано през годината, означи 99-ия си рожден ден на 1 октомври. Силната двойка на кънтри музиката работеше по построяването на Habitat в Шарлот и накара сътрудниците си доброволци да пеят цветущ рожден ден в обществените медии. Брукс има вяра, че семейство Картър щяха да са там и да са доброволци персонално, в случай че можеха. Но наличието им към момента се усещаше.

„ И двамата, президентът Картър и Розалин, демонстрират признаци на мощ, които в никакъв случай няма да намеря. Но това, което обичам в него, е образецът. Брукс сподели пред CNN.

„ Ние сме тук, с цел да почетем тяхното завещание и да продължим работата, която те не престават да вършат; единствено тъй като са се отдръпнали от този план и са вкъщи, не значи, че не са тук, тъй че ние се усещаме доста щастливи и щастливи, че към момента сме част от това, което съставляват. ”

„ И мисля, че това, което те пазят, е в действителност да обичаш близък си “, добави Йърууд, който е хазаин на шоу в Food Network, която е благосъстоятелност на компанията майка на CNN, Warner Bros. Discovery. „ Те са просто страхотни образци за това по какъв начин би трябвало да бъдете и се вписват толкоз добре в Habitat, тъй като Habitat е обвързвано с това да помагате на близък си, да се издигате взаимно. “

Триша Йърууд оказва помощ на семейство Картър да издигне стените на нов дом Habitat в Мемфис, Тенеси през 2015 година Триша Йърууд оказва помощ на семейство Картър да издигне стените на нов дом Habitat в Мемфис, Тенеси през 2015 година Езра Милстийн

Тазгодишният план в Шарлот е построяването на 27 еднофамилни къщи. Бъдещите притежатели работят с доброволците по строителството и ще заплащат ипотеки за новите си домове. Habitat for Humanity не подарява тези къщи, само че ги прави налични за фамилии в потребност.

Джонатан Рекфорд, основен изпълнителен шеф на Habitat for Humanity International, сподели пред CNN за компликациите, с които се сблъскват доста фамилии, с цел да намерят дом на цена, която даже е допустима за тях.

„ Видяхме това трагично нарастване на това, което към този момент беше предизвикателство за достъпността, само че в този момент е цялостна рецесия. “

През юли цените на жилищата се повишиха до рекордно високи равнища. Настоящият пазар на жилища не е бил толкоз недосегаем от 1984 година насам. Рекфорд показа, че макар че Habitat for Humanity е нараснал броя на домовете, които могат да обезпечат, те не са в крайник с голямата потребност.

Семейство Картър дружно с Гарт Брукс и Триша Йърууд посвещават къщите, които помогнаха да построят в Хаити през 2012 г. Семейство Картър дружно с Гарт Брукс и Триша Йърууд посвещават къщите, които помогнаха да построят в Хаити през 2012 година Джордж Л. Хипъл/Habitat for Humanity Int'l

Брукс и Йърууд се надяват да продължат работата на някогашния президент и първа дама и да създадат разликата една по една къща.

„ Това, което Habitat for Humanity е построило и това, което Картър им оказва помощ да изградят, е нещо доста рядко срещано “, сподели Брукс. „ Така че мисля, че високата цел тук е да се опитаме да не го оставим да се потопи, тъй като те не са физически тук и работят по плана. Мисля, че това е напрежението, пред което сме изправени. И ние ще бъдем доста щастливи, в случай че можем просто да го поддържаме и да подобрим този план по какъвто и да е метод, форма или форма, както направиха те. ”

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР