Звездите на филмовата поредица за приключенията на Хари Потър, сред

...
Звездите на филмовата поредица за приключенията на Хари Потър, сред
Коментари Харесай

Ема Уотсън и в кого от колегите си от Хари Потър е била влюбена актрисата

Звездите на филмовата поредност за приключенията на Хари Потър, измежду които Даниъл Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт, се събраха още веднъж за специфична телевизионна ретроспектива по случай 20-годишнината от излизането на екран на първия филм - " Хари Потър и Философският камък " по HBO Max.

Именно по време на тази тяхна среща Ема Уотсън показа една много забавна детайлност от времето на фотосите на филмовата поредност. Актрисата призна, че тогава си е падала по Том Фелтън, който влезе в облика на Драко Малфой.

" Влязох в стаята, където ни даваха директиви. Задачата, която ни бяха упълномощили, беше да нарисуваме по какъв начин наподобява господ, а Том беше нарисувал момиче с обърната обратно шапка на скейтборд. И просто не знам по какъв начин да го кажа...просто се влюбих в него ", признава актрисата.

Тя добавя, че откровено се е вълнувала от срещите с него по време на фотосите, само че не е хранила напразни илюзии, че може да има нещо сред тях.

" Той беше три години по-голям от мен и ме възприемаше като по-малка сестра ", разкрива Ема Уотсън.

Въпреки че в никакъв случай не му е признала за възприятията си, Том Фелтън в действителност е бил изцяло наясно с тайната си обожателка, пишат от Bang Showbiz.

" След като някой от сътрудниците ми изтърси, че Ема е влюбена в мен, станах доста деликатен към нея и започнах да я пазя. Въпреки че не бях влюбен, постоянно съм имал уязвимост към нея и това продължава и до през днешния ден. Сякаш сме родственици ", признава 34-годишният артист.

В момента Ема се среща с предприемача Лео Робинтън, до момента в който Том имаше връзка с Джейд Оливия Гордън, която играе ролята на брачната половинка на Драко Астория Грийнграс в " Хари Потър и даровете на гибелта: Част 2 ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР