Звездите може да приключват последните седмици от зодиакалния цикъл, но

...
Звездите може да приключват последните седмици от зодиакалния цикъл, но
Коментари Харесай

4 зодии, на които новолунието през МАРТ ще се отрази най-силно

Звездите може да завършват последните седмици от зодиакалния цикъл, само че не и преди да преминем през прочувствения спад, който ни носи новолунието през март 2022 година, което се случва на 2 март в ултра-интуитивните Риби. Тъй като сезонът на Рибите бележи края на зодиакалния цикъл, това е последното новолуние преди да стартира сезона на Овен.
Докато новолунията нормално ви оказват помощ да постигнете задачите си, тази луна също е чудесна опция да насърчите по-дълбока връзка с възприятията си и да освободите всичко, което ви задържа. Това е по този начин, тъй като Рибите са свързани с прочувствен катарзис.
Ако сте един от зодиакалните знаци, най-засегнати от новолунието през март 2022 година, тази луна ще ви помогне да се освободите от рестриктивните мерки в живота си. Ето кои зодии ще усетят най-силно новолунието на 2-ри март:
Близнаци
Близнаци, това новолуние се придвижва в най-публичната зона на вашата диаграма, тъй че се чувствате в допълнение изложени и уязвими. За въздушен знак като вас това е нещо, което е извънредно неприятно. Точно в този момент силата на Рибите ви тласка да обърнете внимание на най-дълбоките и най-смелите стремежи в кариерата си. Добър миг е да помислите върху професионалния си живот и да създадете проект за деяние, с цел да го придвижите напред.
Дева
Готови ли сте за огромни промени във вашите взаимоотношения, Дева? Готови или не, силата на Рибите подсигурява, че вашият обществен живот е на напред във времето, тъй че без значение дали разширявате обществения си кръг или сте се отдали на романтика, това новолуние ви прави извънредно сантиментални и ви приканва да обърнете внимание на новите благоприятни условия за всевъзможен тип обич.
Стрелец
Ако сте се чувствали чувствителни през сезона на Риби, Стрелец, новолунието ще ви направи в допълнение сантиментални щом стане въпрос за вашия дом и генезис. Може да оформяте нова концепция за семейство или да търсите нов дом, в метафоричен или дословен смисъл. Така или другояче, вие внасяте оригиналност в домашния си свят, тъй че може да се наложи да се запасите с някои кутии кърпички, преди да ровите из остарели фамилни фотоси.
Риби
Риби, това новолуние ви връща назад на земята, подтиквайки ви да се свържете със себе си на земно равнище, а не с нормалното си, безвредно пространство в облаците. Може да е добра концепция да си вземете почивен ден от това да бъдете търсеният емпат във вашия кръг и да се концентрирайте върху това, което вие желаете. Добра концепция е да се отдадете на медитация и писане в дневник, с цел да осободите насъбраните в себе си страсти.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР