Звездите могат да ви покажат с кой човек ще си

...
Звездите могат да ви покажат с кой човек ще си
Коментари Харесай

Вижте с коя зодия ви чака истински пожар в леглото

Звездите могат да ви покажат с кой човек ще си паснете и с кого несъмнено няма да сте на една вълна - основно полова. При някои хора просто има химия, усеща се, само че става известно, съгласно астролози, че това значително зависи от зодията на човек.
Точно по този начин! Просто всеки знак се характеризира с друг характер. Вижте с кого си пасвате и с кого изобщо да не се пробвате в леглото, тъй като несъмнено не ви би трябвало следващото отчаяние.

Овен и Везни
Овните обичат да работят, да превземат и атакуват непристъпните замъци. Везните пък са доста уравновесени. Плюс и минус е страхотна композиция. Везните съумяват да укротят "звяра " в лицето на Овена. Да, за мнозина биха изглеждали страна двойка, само че значимото е, че те биха се чувствали ужасно един с различен. Когато става дума за леглото, те са подготвени да дадат всичко, което желае колегата им.

Близнаци и Стрелец
Диви, рискови и като че ли за тях няма забрани. Сексът при тях би бил нещо взривяващо. И двамата сътрудници в този тандем са огромни авантюристи. Те обичат да опитват, да имат разнообразни завършения. Може би няма секс играчка, която да не биде тествана от Стрелец и Близнаци. Заедно може да им е толкоз прелестно, че да не помнят за съществуването на целия свят. В същото време са толкоз луди, че може да решат да вършат секс в такси да вземем за пример.

Телец и Скорпион
И за двата знака от голямо значение са чувствата - усет, аромат, цвят. Всичко би трябвало да е напълно. В леглото Телецът желае да опитва, а Скорпионът се съгласява с всичко, щом става въпрос за секс. Като цяло тези два знака рядко напущат спалнята, а като го създадат, още веднъж бленуват по-скоро да се върнат още веднъж там. Двата знака във връзка между тях поемат доста опасности, а дружно са си същинска смъртоносна мощ.

Рак и Козирог
Противоположностите се притеглят. На темпераментния Козирог доста отива замечтаният Рак. Представителите на тази двойка се намират не изключително елементарно и първо се опознават добре. В леглото обаче постоянно си пасват идеално. Техният съюз е кадърен да съществува макар всички закони и това е доста красиво.

Лъв и Водолей
Лъвът е пристрастеност и огън, а Водолеят е идеалист. Те се нуждаят един от различен и двамата могат да се схващат и да се радват. В същото време сензитивният Водолей елементарно планува желанията на Лъва. Като цяло пристрастеността и чувствеността са повече от идеална композиция.

Дева и Риби
Друга прелестна композиция. Будната дева не разрешава на Рибите да потънат на дъното в безкрайните си фантазии. Много постоянно възприятието за комизъм е това, което ги държи на една и също дълбочина. Секс?! Те са ужасно диви. Двамата се пробват да покажат на другия най-хубавото нещо, на което са способни. Искрено се радват един на различен, умеят да приказват за желанията и фантазиите си и да си ги сбъдват .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР