Звездите могат да ни разкажат за състоянието на здравето ни

...
Звездите могат да ни разкажат за състоянието на здравето ни
Коментари Харесай

Звездите за здравословното състояние на знаците през февруари

Звездите могат да ни опишат за положението на здравето ни не по-лошо от лекарите. Те ясно демонстрират положението и работата на кои органи би трябвало да се обърне в началото внимание, какви болести могат да се появят, какви ограничения да се вземат.

Венера, която към този момент не е ретроградна, ще се движи през целия месец в знака Козирог. Полезно е да се организира лекуване на болести на кожата и коленните стави.

Меркурий през първата половина на февруари ще се движи в символ Козирог. Обърнете внимание на коленете и пищялите. Благоприятно за лекуването им, само че не за интервенция. Меркурий през втората половина на февруари влиза във Водолей. Качествата на Меркурий и Водолей са сходни, по тази причина и ще са по-силни. Регенеративните процеси на мозъка и нервите ще се засилят доста. Лекарствата, ориентирани към лекуване на нервите ще работят доста по-дълбоко, дейно и бързо. Като цяло ще се увеличи интелектуалната интензивност и ще се ускорят процесите на предаване на нервните импулси по нервите.

Слънцето до 18 февруари е във Водолей, а след това в Риби. Двата знака символизират пищялите, глезените и стъпалата. Благоприятно ще е оздравителното влияние върху тези области, а плановите интервенции да се пренесат за друго време.

Съгласно астрологичното обучение, ситуацията на Слънцето в знаците Водолей и Риби е едва, защото съставлява краят на астрологичната година (на годишния цикъл).

Слънцето, както казахме до 18 февруари е във Водолей и отслабва силата на Рак, Дева, Риби и Скорпион, а покачва тази на Близнаци, Везни и самите Водолеи (след рождения ден). От 19 февруари до 20 март Слънцето се намира в символ Риби и отслабва силата на Овен, Лъв, Дева, Везни, Стрелец, а покачва на Рак, Скорпион и самите Риби (след рождения ден).

В интервал на смъкване на слънчевата сила отслабва имунитета, организма става уязвим към инфекции, неприятно се освобождава от отрови, допустимо чести положения на омърлушеност, отмалялост, унесеност, простудни болести и вирусни инфекции. В това време не би трябвало да се възнамеряват огромни мероприятия, свързани със здравето, още повече оперативни вмешателства, в случай че не е наложително.

Овен, Близнаци, Везни и Водолей при започване на месеца е значимо деликатно да се следи работата на стомашно-чревния тракт и предпазването му от отрицателни фактори - най-вече алкохол, мазни и пържени храни. Също по този начин, не се предлага да очиствате тялото благодарение на недояждане и диети - вместо изгода, те ще донесат повече щета.

Могат освен да се изострят хроничните болести, само че и да имат нови. Хроничните би трябвало да бъдат лекувани по схемата, предписана по-рано от лекуващия доктор, а за новите болести да се потърси здравна помощ - в ранните стадии можете да овладеете заболяването и да я излекувате, предотвратявайки влизането ѝ в хроничния етап.

Телец, Рак, Скорпион и Стрелец през месеца неприятни изненади могат да се появят с гръбначния дирек, само че единствено в случай че представителите на знаците не са деликатни и сами провокират казуса. В никакъв случай не би трябвало да се занимавате с рискови спортове, да вдигате тежести и даже просто да вършиме неочаквани и внезапни придвижвания: в най-хубавия случай това ще докара до разпъване, в най-лошия случай - до пострадване.

Представителите на тези знаци не би трябвало да се самолекуват - даже и с леко инфектиране е належащо да се консултирате с доктор, той ще избере точното лекуване или лекарство, което е належащо в този случай. И в това време ще предпише витамини: пролетта е тъкмо зад ъгъла - към този момент можете да започнете да ги приемате.

Лъв, Дева, Козирог и Риби през февруари би трябвало да се пазят от хипотермия и вследствие на това настинки. Те могат да причинят затруднения и по-сериозни болести - да вземем за пример инфектиране на най-различни органи, най-вече горните дихателни пътища.

Звездите предлагат на представителите на знаците да одобряват хомеопатични и национални средства, само че да не се подценява и обичайна медицина.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР