Звездите имат уникалната способност да чертаят пътя ни на този

...
Звездите имат уникалната способност да чертаят пътя ни на този
Коментари Харесай

Само за жени: Кой е най-добрият мъж за вас според хороскопа

Звездите имат неповторимата дарба да чертаят пътя ни на този свят. Нашата зодия предопределя живота ни, само че и съвместимостта ни с противоположния пол.
И по този начин, дами, кой е най-хубавият мъж за вас съгласно хороскопа?
Овен
Жената от тази зодия е самостоятелна, смела, разумна и поредна в дейностите си. Тя има потребност от мъж, който ще я поддържа във всяко начинание, ще ѝ даде поле за изява. С мъж Риби такава дама би се чувствала добре, защото той ще ѝ се възхищава, без да се пробва да я трансформира или потиска.
Телец
Жената от зодия Телец е занимателна, има нюх към детайлите и е доста изобретателна. Тя е отдадена на връзката, дома и цената, само че от време на време може да е много ревностна. Има потребност от мъж, който също е фокусиран върху фамилията. Двама Телци биха били добра композиция, в случай че се научат да се борят с ревността си.
Близнаци
Жената от зодия Близнаци е радостна и с лек темперамент. Тя е приятна компания и е сантиментална натура. Ще се усеща добре с мъж, който може да се грижи за нея. В този профил се вписват добре господата от зодиите Рак и Везни, които могат да са бащински настроени към своята спътница.
Рак
Тя е сензитивна, прочувствена и изцяло фокусирана във връзката си. Мъжът до нея би трябвало да е наясно с нежната и ранима природа на дамата Рак. Задължително е да демонстрира схващане към промяната на нейните настроения и да ѝ бъде упора в компликациите. В такава роля може да влезе мъж от зодия Везни.
Лъв
Жената от зодия Лъв обича да бъде глезена и обгрижвана. Тя е същинска принцеса и не се срами да го признае. Ще се усеща превъзходно в партньорство с мъж от зодия Риби, който ще я боготвори и засипва с похвали.
Дева
Жената Дева е привлечена от мъже с добър усет и образование. От друга страна, тя не харесва скучни и прекомерно предвидими хора. За нея Стрелецът е съвършеният сътрудник, защото постоянно има с какво да я изненада и впечатли.
Везни
Жената от зодия Везни е спокойна, уравновесена и разсъдлива. Обикновено знае какво желае и по какъв начин да го реализира. Може да съгради доста сполучливо партньорство с мъж от зодия Дева, защото двата знака имат сходни показа за бъдещето и цели в живота.
 Кои зодии са най-привлекателни за мъжа Водолей Кои зодии са най-привлекателни за мъжа Водолей
Никой не знае от кое място ще се появи любовта. Когато обаче става дума за сърцето на Водолея, някои дами от зодиака несъмнено са с предимст...
Скорпион
Жената от зодия Скорпион е най-горещата представителка на Зодиака. Тя е огнена, неконтролируема и доста секси. Има потребност от мощен и постоянен сътрудник, който да си тежи на мястото и да я приземява, когато се самозабрави. Лъвът може да е доста подобаващ за тази цел.
Стрелец
Тази жена не познава страха и драмите, само че има потребност от човек, който ще ѝ даде цялостна независимост. Не всеки обаче е кадърен да разбере нейния авантюристичен дух. Затова може да се усеща в свои води единствено с различен Стрелец.
Козирог
 Топ 5 на най-силните мъже в зодиака Топ 5 на най-силните мъже в зодиака
Има мъже и мъже - даже съгласно хороскопа. Ето кой кой е: 1. Телец Телецът безспорно е един от най-мощните знаци на зодиака и няма проб...
Мъжът Дева е сродната душа на момичето Козирог. Тези две  успяват да се добавят, макар че са много разнообразни по темперамент. Това трансформира връзката им в перфектния  романс.
Водолей
Жената от зодия Водолей е смела, изобретателна и общителна. Има съвременен метод на мислене и не обича разпоредбите. С Везни, който също обича да върви напред и да се забавлява, тя ще се усеща щастлива.
Риби
Жената от зодия Риби е сензитивна, потайна и прекомерно прочувствена. С мъж Рак тя ще е е спокойна, разбрана и ценена. Той няма да ѝ основава непотребни терзания и ще се грижи добре за нея.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР