Звезди от социалните мрежи си спретват дивашко парти с алкохол

...
Звезди от социалните мрежи си спретват дивашко парти с алкохол
Коментари Харесай

Див разврат в онлайн риалити с родни инфлуенсъри

Звезди от обществените мрежи си спретват дивашко празненство с алкохол и тежки полови подмятания, като фрагментите се излъчват в интернет, където младежи от всички възрастни могат умерено да ги гледат.

Във съдбовния епизод 13 на риалитито е показано празненство изненада по случай рождения ден на Боян. " Имаме вино, ще пеем и танцуваме казачок ", извиква в един миг Виктория Капитонова, която натрупа известност в предаванията " Мастър началник " и " Ергенът ", където се оказа победителка. Във веселбата рускинята включва и куче, което наподобява очевидно уплашено от вакханалията.

 
Купонджиите се качват по масите, а девойките се търкат еротично една в друга. " Мога да си покажа гърдите за едно уиски, един винцок и два шоколада ", извиква инфлуенсърката Стела, която неотдавна си е поставила силикон и обилно се хвали с обилния си бюст. Но тя е изпреварена от колежката си Ева, която също взе участие в " Ергенът ", само че отпадна преди финала.

Ева скача в скута на друга мома - Карина, стартират да се натискат и Ева предлага да създадат тройка с немного известния на необятната общност инфлуенсър Тино. Дали се е стигнало до всеобщ секс, фрагментите мълчат, само че в един миг Ева си подвига потника и на два пъти демонстрира гърдите си пред камерите. Епизодът е жигосан от феновете като един от най-скандалните.

Водещи на Биг Брадъра за инфлуенсъри са музикалните реализатори Павел Колев и Ицака. В имението те са събрали 14 разнообразни влогъри и известни лица, измежду които рапърът Играта, Тинко, Йоанна Петрова, Крис Ненков, който изигра Коки в сериала " София - Ден и нощ ", и други Предаването се снима един месец, а огромната премия е 15 хиляди лева

Интернет звездите са настанени в триетажна къща с вътрешен басейн, сауна, камина, фитнес и всевъзможни екстри. Всяка седмица авторитетните момчета и девойки са подложени на редица тествания, които тестват тяхната воля и дефинират бюджета им за храна. Първа шоуто напусна Аниста, след нея Ваня от " Игри на волята ", а последно рускинята Виктория напусна непринудено, като посочи фамилни аргументи и беше очевидно смутена и плачеше, писа " България Днес ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР