Звезди на европейската мото арена се събират този уикенд в

...
Звезди на европейската мото арена се събират този уикенд в
Коментари Харесай

Звезди на мотокроса идват за шоу в Лехчево

Звезди на европейската мото сцена се събират този уикенд в бойчиновското село Лехчево. Там за повторно ще се организира кръг от републиканското състезание по мотокрос. Спортното мегашоу ще събере към 100 състезатели на писта до селото. Организатори на събитието са членовете на локалния мото клуб МХ „ Лехчево “. В него има 5 състезатели, най-младият от които е на 16 години. Оказва се, точно селският отбор е измежду най-големите в страната. Повечето обичайно имат по двама или трима състезатели.
Шоуто в Лехчево стартира в събота, когато ще се проведат свободни тренировки и квалификации. Официалният старт е в неделя от 10 ч. Тогава мотористите ще се състезават по трасе с дължина 1, 650 км. и широчина 7 м. Първите трима финиширали ще разделят награден фонд от 300 лева, а всеки стартирал ще получи 20 лева Очакват се доста публични посетители на спортното шоу, за които са обособени специфични ВИП шатри. Поканени са сегашни и някогашни народни представители.
Спортното шоу се провежда благодарение на великодушни спонсори, измежду които локални аграрни производители и Община Бойчиновци. Поканени да гледат атрактивното съревнование са всички фенове на адреналина и високите скорости.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР