Звезди като Дрейк, Уикенд и Кание Уест може да липсват

...
Звезди като Дрейк, Уикенд и Кание Уест може да липсват
Коментари Харесай

Лас Вегас за първи път ще бъде домакин на церемонията за наградите Грами

Звезди като Дрейк, Уикенд и Кание Уест може да липсват като реализатори на церемонията за раздаването на премиите " Оскар ", само че все пак най-голямата вечер в музикалната промишленост може блестящо да свети в Лас Вегас, съобщи Асошиейтед прес.

Шоуто за първи път ще се организира в града и вечерта може да бъде знаменателна за някои актьори, измежду които Били Айлиш, Оливия Родриго и Джон Батист. 

Връчването на 64-ите награди " Грами " беше преместено от Лос Анджелис поради увеличаващия се брой на инфектирани с Ковид-19 и разпространяването на разновидността Омикрон през януари. 

Церемонията ще бъде предавана онлайн в неделя от 20 часа локално време (10 ч. българско време в понеделник) по телевизия Си Би Ес и стрийминг платформата Парамаунт плюс. 

Водещият Тревър Ноа назова Лас Вегас " съвършено място за празнуване " с почитатели в Ем Джи Ем Гранд гардън арина. 
        
Ноа чака занимателно шоу с изпълнителите, които ще излязат на сцената, измежду които са Оливия Родриго, Били Айлиш, Лил Нас Екс, Джак Харлоу, Бранди Карлайл, Джон Батист, " Силк соник ", Хър (Габриела Уилсън), Крис Стейпълтън, Лесли Одъм младши и братя Озбърн. Той сподели, че премиите ще бъдат празник на връщането към живот на музикалната промишленост.

Все още не е ясно дали групата " Фу файтърс " ще се качи на сцената, откакто барабанистът й Тейлър Хокинс умря преди дни. Планирано е бандата с три номинации за " Грами " да се изяви по време на церемонията, само че неотдавна анулира всичките си идни концерти. 

Наградите " Грами " ще продължат без Кание Уест, изявяващ се като Йе, откакто по-рано този месец стана ясно, че той няма да взе участие поради неуместно държание в онлайн пространството. 

Уикенд към момента бойкотира музикалните оценки, а Дрейк отхвърли присъединяване и даже отдръпна двете си номинации.

Тримата известни реализатори няма да се появят, само че шоуто сигурно ще продължи.

Мултиталантливият Джон Батист има 11 номинации за " Грами " в няколко жанра, измежду които джаз, темп енд блус, американска коренна музика. Певецът Джъстин Бийбър, рапърката Доджа Кет и певицата Хър (Габриела Уилсън) следват с по осем номинации.

Тази година номинираните в категориите за албум, ария и запис на годината и за най-хубав нов реализатор за първи път бяха увеличени от осем на 10.

Преди връчването на оценките, американската Национална звукозаписна академия ще организира две събития, като на едното от тях ще бъде почитена Джони Мичъл. Очаква се присъединяване в него да вземат Шака Кан, Синди Лопър, Били Портър и Бек.  

В събота на носителя на " Грами " Джон Леджънд ще бъде връчена новоучредената на премия за световно въздействие. Тя е учредена от " Блек Мюзик Колектив " - компания, основана в границите на Академията, с цел да поддържа " черната " музика. Леджънд ще бъде почетен с нея поради персоналните си и професионални достижения в музикалната промишленост. В церемонията ще вземат участие Съмър Уокър, Ди-найс и Ем Си Лайт, добавя Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР