Звездата от Уестсайдска история“ Рейчъл Зеглър е получила покана за

...
Звездата от Уестсайдска история“ Рейчъл Зеглър е получила покана за
Коментари Харесай

Звездата от „Уестсайдска история“ Рейчъл Зеглър е получила покана за Оскарите

Звездата от „ Уестсайдска история “ Рейчъл Зеглър е получила покана за церемонията по връчването на премиите " Оскар ", заяви    

По-рано Рейчъл Зеглър , двадесетгодишната актриса, която играе Мария , написа в обществените мрежи, че се е пробвала да си обезпечи достъп до церемонията, само че това " наподобява няма да се случи " и по тази причина ще стиска палци на " Уестсайдска история " от дивана в дома си.

" Надявам се на знамение в последната минута, с цел да чествам с нашия филм на място, само че май по този начин се случва от време на време ", писа Зеглър в Инстаграм. " Благодаря за шока и обидата - разочарована съм. Но всичко е наред. Гордея се с нашия филм ".

Публикацията ѝ провокира огромно внимание онлайн, мнозина не могат да си обяснят за какво изпълнителката на основната роля в номиниран за най-хубав филм не е поканена на церемонията или най-малко да ѝ е препоръчано да връчи премия.

Номинираните за най-хубав филм продукции получават избран брой билети от Академията за кинематографично изкуство и просвета на Съединени американски щати, които по-късно се разпределят от съответното кино студио. Връчващите премиите и номинираните получават по два билета. Другите места на церемонията са за фирмите, които излъчват филмите, за спонсори и за членове на академията, които може да вземат участие в лотария.

Филмът " Уестсайдска история " на Стивън Спилбърг е номиниран за седем награди " Оскар ", измежду които за най-хубав филм и за актриса в поддържаща роля на Ариана ДеБоуз.   

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР