Звездата от Traitors Mollie Pearce разказа за борбата си да

...
Звездата от Traitors Mollie Pearce разказа за борбата си да
Коментари Харесай

BBC Traitors` Mollie напуска социалните медии заради „груба“ реакция, тъй като тя взриви феновете, които я наричат ​​„глупава“

Звездата от Traitors Mollie Pearce описа за битката си да се оправи с негативизма след реакцията на обществените медии по отношение на нейното решение в снощния край.

21-годишният модел с увреждания в началото беше избрал да прогони приятеля си Хари Кларк на последната кръгла маса, само че изтри името му и го размени с Джаз Сингх в последната секунда, като в последна сметка короняса предателя Хари в процеса.

След сцените, почитателите се стекоха в обществените медии, с цел да молят за „ правдивост за Джаз “, откакто той загуби парите поради нещастния случай, като някои подлагаха на критика Моли в процеса. Говорейки пред Mirror през днешния ден след снощния под напрежение край, тя приказва за това по какъв начин се е справила с реакцията на шоуто.

„ Очевидно съм нов за всичко това, тъй че се пробвам да го обработя и да се ориентирам в него и някак се пробвам да заставам настрани от обществените мрежи малко, тъй като мисля, че през днешния ден ще бъде малко жестоко ", изясни тя. „ Но да, уповавам се, че ще мине. Мисля, че е доста елементарно за общ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР