Звездата от The Hairy Bikers Си Кинг по-рано каза, че

...
Звездата от The Hairy Bikers Си Кинг по-рано каза, че
Коментари Харесай

Си Кинг е изправен пред несигурност, тъй като признава, че Hairy Biker`s не може да продължи след смъртта на Дейв Майърс

Звездата от The Hairy Bikers Си Кинг по-рано сподели, че ще изостави малкия екран, в случай че партньорството му с Дейв Майърс в миналото завърши.

Светът на шоубизнеса е в печал след гибелта на надарената 66-годишна жена, откакто сътрудника и най-хубава другарка Си заяви сърцераздирателната вест в четвъртък. Дейв умря две години откакто разкри диагнозата си рак и почитателите се помиряват с гибелта му, защото заваляха почести.

Си сподели на почитателите, че „ най-хубавият му другар е на странствуване, което към този момент не мога да проследя “, до момента в който той показа унищожителната вест в обществените мрежи. „ Ще ми липсва всеки ден и връзката и другарството, които споделяхме през половин живот “, написа опечалената звезда, до момента в който поздравяваше починалия си другар, който ще липсва на милиони.

Той приказва преди за това какво ще се случи по-късно, в случай че двойката в миналото не може да работи дружно в бъдеще. Много обичаното готварско дуо прави първата си телевизионна изява дружно през 2004 година като в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР