Звездата от телевизионния сериал “Спасители на плажа Памела Андерсън винаги

...
Звездата от телевизионния сериал “Спасители на плажа Памела Андерсън винаги
Коментари Харесай

55-годишната Памела Андерсън участва в необичайна фотосесия и разкри защо й харесва да остарява

Звездата от телевизионния сериал “Спасители на плажа ” Памела Андерсън постоянно е била известна с невероятната си хубост и невероятна фигура. И с възрастта не е изгубила самочувствието си.

Напротив, в този момент Памела се харесва даже повече от преди. А фотосите ѝ без грим са следващото доказателство за това. Освен това тя показа и тайната на неувяхващата си хубост.

Памела споделя, че е занимателно да остаряваш

 55-годишната Памела неотдавна разгласява зашеметяващи свои фотоси без грим, които за следващ път потвърждават, че неувяхващата хубост съществува. На тези фотоси Памела театралничи с разпусната коса, без диря от стайлинг, и даже можем да забележим сладките ѝ лунички.

Тя разкри, че в този момент избира да не носи грим и написа под обявата си в обществената мрежа: “Предпочитам да покажа луничките си… Забавно е да остаряваш. Това е същинско облекчение.

На избрана възраст даже изглеждаме по-млади и свежи без грим. Това съм аз и съм изцяло удовлетворена от дамата, която съм в този момент. Това е нов свят и съм признателна на ориста за цялата обич, която имам в живота си. ”

Предпочита да харчи парите си за грижа за кожата, а не за козметични инжекции

Често ни се постанова да излизаме от зоната си на комфорт и е значимо да не забравяме да се грижим за себе си – споделя Памела. Рутинната ѝ грижа за кожата включва постоянни разтривки, както и кислородна терапия за лицето.

Андерсън също по този начин обича да се занимава с пилатес, само че когато графикът ѝ стане прекомерно претрупан, може просто да желае да се разноски из парка или да направи малко стречинг.

“Да се чувстваш благополучен е най-хубавият метод да поддържаш хубостта си. А смелостта е това, което ни прави привлекателни: когато се страхуваш от нещо, само че все пак вървиш против страховете си ”, споделя актрисата философията си за хубостта в изявление. “За да се бориш за независимост, първо би трябвало да освободиш себе си. Животът е привилегия, към която би трябвало да се отнасяме съществено. ”

Тя не се опасява от остаряването

Памела Андерсън скоро ще навърши 56 години, само че тя ни минимум не се тормози от възрастта си. “Това въобще не ме тормози. На всички ни харесва да изглеждаме на 100 години, само че аз в никакъв случай не съм се замисляла за това ”, сподели тя в изявление.

В нашия свят, в който стандартите за хубост непрестанно се трансформират и е съвсем невероятно да се съблюдават, отношението на Памела е увещание, че същинската хубост идва от вътрешната страна.

А нейната младост и прелест единствено акцентират смисъла на любовта към себе си и грижата за себе си и въодушевяват дамите по целия свят.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР