Звездата от Strictly Come Dancing Робин Уиндзор работеше на круизни

...
Звездата от Strictly Come Dancing Робин Уиндзор работеше на круизни
Коментари Харесай

Робин Уиндзор работеше на круизни кораби, за да плаща сметките след „сърцераздирателното“ изход от Strictly

Звездата от Strictly Come Dancing Робин Уиндзор работеше на круизни кораби, с цел да свързва двата края, откакто беше заставен да напусне шоуто на BBC заради пострадване.

Много обичаната танцьорка, която трагично почина на 44-годишна възраст, се появи за първи път в сериала със звезди през 2010 година и бързо се трансформира в фаворитка на почитателите, преливайки на дансинга с лица като Лиза Райли и Дебора Мийдън.

Въпреки това, неочакваното му овакантяване през 2014 година остави почитателите унищожени, защото родената в Съфолк звезда разкри, че не е бил негов избор да напусне, добавяйки, че това „ разруши сърцето му “. През същата година Робин си партнира с певицата Пикси Лот, само че беше заставен да се отдръпна, откакто се бореше с агонизираща интервенция на гърба. За страдание той изясни, че шефовете на BBC са решили да не го молят да се върне през идната година.

Опитната звезда обаче продължи да танцува до гибелта си, споделяйки усмихнати селфита от Южна Африка преди три седмици, до момента в който за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР