Звездата от Strictly Come Dancing Карън Хауер най-накрая отново намери

...
Звездата от Strictly Come Dancing Карън Хауер най-накрая отново намери
Коментари Харесай

Карън Хауер от BBC Strictly Come Dancing изглежда увлечена по гаджето на ръгби звездата след шокиращ развод

Звездата от Strictly Come Dancing Карън Хауер най-сетне още веднъж откри любовта си с гаджето на ръгбиста Саймън Дейвидсън.

Професионалистът 41-годишната танцьорка, която се раздели с третия си брачен партньор Джордан Уин-Джоунс през октомври предходната година, изглеждаше щастлива, когато разгласява фотография на себе си. Отивайки в Instagram, Карън е забелязана да се доближава до Саймън, облечена в чифт черни кожени панталони, съчетани с уместно горнище с деколте.

Гледайки с обич Саймън, професионалният състезател, който заплати респект към Карън в Instagram предходната седмица - също се вижда да слага любяща ръка към кръста й, до момента в който подвига телефона си, с цел да направи фотографията. Карън избра да разгласява фотографията без надпис, само че вместо това разгласява черно любовно сърце, с цел да придружи фотографията.

Но това не е първият път, когато двойката става формален Instagram. Миналата седмица в понеделник гаджето на звездата от BBC също разгласява фотография на двойката. И до фотографията той написа: „ Нещата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР