Звездата от Strictly Come Dancing Даян Бъсуел сподели с феновете

...
Звездата от Strictly Come Dancing Даян Бъсуел сподели с феновете
Коментари Харесай

BBC Strictly Come Dancing. Огромното имение на Даян Бъсуел и Джо Съг с фитнес зала и огромна градина

Звездата от Strictly Come Dancing Даян Бъсуел показа с почитателите си голямото си имение в Съсекс, което споделя с приятеля си авторитетен YouTube Джо Съг.

Миналата година двойката размени своя независим дом с четири спални, който беше разгласен на свободния пазар за £1,35 милиона, за новозакупен парцел с пет спални в Брайтън, струващ удивителните £3,5 милиона. Имотът преди този момент е бил благосъстоятелност на футболиста Люис Дънк, който е играл за Брайтън и Хоув Албиън. И това е впечатляващите 7741 квадратни фута, които включват пет бани, шест приемни, двойно стълбище, отворена кухня и всекидневна с аспект към обширната им градина, вътрешен отопляем плувен басейн и фитнес зала.

Така че може би е елементарно да се разбере за какво Даян обезверено искаше да покаже дома си в обществените медии за всичките си 1 милион почитатели в Instagram. 34-годишната Даян се среща с Джо в продължение на пет години, откакто се срещнаха в танцовото шоу на BBC през 2018 година Домът също е украсен с усет с неутра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР