Звездата от Strictly Come Dancing Анабел Крофт призна, че е

...
Звездата от Strictly Come Dancing Анабел Крофт призна, че е
Коментари Харесай

Анабел Крофт от BBC Strictly Come Dancing е „тъжна“, докато публикува актуална информация за турнето с Йоханес Радебе

Звездата от Strictly Come Dancing Анабел Крофт призна, че е „ тъжна “, до момента в който разгласява настояща информация за идното турне с професионалния сътрудник Йоханес Радебе.

57-годишната тенис звезда неотдавна се състезава в хитовото съревнование по танци BBC One с Йоханес, 36, където за жалост преди малко пропуснаха място на финала в събота вечерта, който завоюваха Ели Лийч и Вито Копола. Въпреки това, макар че времето й в шоуто е към своя край, Анабел ще танцува още веднъж в Strictly Come Dancing Live! турне през 2024 година

Въпреки това, Annabel за жалост няма да се събере още веднъж с Johannes на турнето и вместо това ще танцува с Graziano Di Prima. Говорейки за Lorraine в понеделник, някогашният участник сподели, че не е танцувал с Йоханес: „ И двамата сме тъжни за това, Йоханес има лично турне, тъй че популяризира личното си шоу. Мисля, че беше прекомерно покрай това турне и тялото му също се нуждае отмора, сигурен съм, че мозъкът му също. Той би трябвало да презареди батериите си.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР