Звездата от Стъклен дом“ Радина Кърджилова вече е бледо копие

...
Звездата от Стъклен дом“ Радина Кърджилова вече е бледо копие
Коментари Харесай

Шокираща СНИМКА на Радина Кърджилова ще ви втрещи - красавицата оплешивя, видът й е страшен!

Звездата от „ Стъклен дом “ Радина Кърджилова към този момент е неясно копие на себе си. 31-годишната актриса е тотално грохнала и с ужасяваща визия, а от хубостта й съвсем няма помен.

Появи се фотос, на който се виждат страшни първи проблясъци на оплешивяване, изменена структура на лицето и изпито до болежка лице.
Анорексичният й и плачевен тип се задълбочава с всеки минал ден – това към този момент е изключително рисково за здравето й. Радина беше доста слаба и при започване на бременността си, в идващите месеци обаче се наля и имаше вяра, че ще се грижи за себе си и е почнала да се възвръща. Сега близо две години след раждането тя е дефинитивно унищожена и няма никакъв живец в нея, което е видно за всички.
Не единствено сътрудниците й в театъра се тревожат, само че и околните й, които не смеят да издигнат тематиката. Те осъзнават, че Радина заплаща солена цена за връзката си с Деян Донков, написа " Галерия ".
„ Тази обич е токсична, само че те към този момент са семейство, никой не цели да ги раздели, не можем да се месим, с вързани ръце сме “, признава неотдавна бащата на Радина – художникът Христо Кърджилов.
От стрес щерка му към този момент съвсем не консумирала естествена храна. Понякога хапвала малко плодове или бърза закуска на крайник. През останалото време я карала главно на цигари, а вечер и на алкохол.
Вкъщи Донков бил непоносим , един път поради настроенията си в двете крайности, повторно поради сцените си на ревнивост по отношение на нея. Радина е привикнала на тях, само че наподобява тялото й крещи, че би трябвало да приключи този тормоз.
Откакто е майка, силите й са взели да я напущат , и е като изцедена около професионалните задължения, които съчетава с развъждането на сина си. През последните месеци старателно се приказва, че по подигравка на ориста самият Донков, който все упреква Радина, че флиртува, й изневерява с по-млада актриса.
Това в допълнение си споделило думата и тя към този момент не знаела по какъв начин да продължи напред с него. „ Скоро може да стартира да губи функции, в случай че по този начин неглижира женственото си лъчение, тя е като сянка, единствено си спомнете по какъв начин изглеждаше в „ Стъклен дом “, преди Донков да й вземе здравето! “, разясняват я в артистичните среди.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР