Звездата от сериалите Откраднат живот и Лъжите в нас –

...
Звездата от сериалите Откраднат живот и Лъжите в нас –
Коментари Харесай

Замесиха конкретно име на актьор в скандала с Диана Димитрова

Звездата от сериалите " Откраднат живот " и " Лъжите в нас " – Диана Димитрова, май обича да предизвика освен с работата, само че и с постове си в обществените мрежи. Поредната й обява, която разбуни духовете, е самопризнание за жесток побой, който й нанесъл сътрудник по време на работа. Шокиращият случай е от преди 5 години, само че едвам в този момент актрисата е намерила сили да показа за него. Тя разказа в обществените мрежи какво е претърпяла и сподели фотоси на синините си. Големият въпрос в този момент е кой я е пребил?

Името на индивида, посинил от пердах красивата актриса, е Юлиан Вергов, научи първо  " Уикенд ". Информацията ни бе доказана от цели 7 самостоятелни източника – артисти, продуценти и оператори, които са в течение на драмата. Оказва се, че този случай е много прочут в гилдията и съвсем няма човек, който да не е наясно с него. Всички хора, с които разговаряхме по тематиката, обаче вършат експлицитната спогодба, че сюжетът е малко по-особен и ще е леко преждевременно към името на Юлиан Вергов да бъде автоматизирано прикачен етикета " бияч на беззащитни дами ".

Да, историята е грозна и мръсна, леко наподобяваща драмата сред Джони Деп и Амбър Хард и следствията от една токсична връзка. " Уикенд " избра да я опише изцяло независимо, просто излагайки обстоятелствата – такива, каквито ги научиха нашите кореспонденти. Докато работихме по тази обява, се опитахме да беседваме и с двете забъркани в сюжета лица. Цели 15 пъти от понеделник, когато разгласи драмата, до сряда, наш кореспондент опитваше да се свърже с Диана Димитрова, само че актрисата не подвигна телефона си. Тя прецизира, че няма да дава изказвания по тематиката на този стадий. Телефонът на Юлиан Вергов също е изключен. Негов сътрудник описа пред " Уикенд ", че той към този момент си е наел юрист и в най-скоро време ще даде пояснения за жестокия побой, който е нанесъл на колежката си.

Моралните оценки оставяме за читателите. При всички положения обаче държанието на Юлиан Вергов би трябвало да бъде жигосано и най-вероятно занапред нататък звездата на българското кино ще има съществени репутационни и даже правосъдни проблеми, откакто прокуратурата се самосезира и разгласи, че стартира следствие по случая.

Избрахме да разкажем случая хронологично, по този начин както стартира абсурда при започване на седмицата.

Шокиращото самопризнание на Диана

Доктор Зорница Огнянова от " Откраднат живот ", както цяла България познава Диана Димитрова, цели 5 години е стискала зъби, преди да се реши да покаже фотоси на насиненото си лице и ръка. Тя ги пазила на остарелия си преносим компютър, откакто била брутално пребита на снимачната площадка от човек, с който работела. Това станало пред очевидци – десетки сътрудници, които обаче не я защитили. Диана Димитрова  не споделя каква е била повода за побоя, само че последствията в действителност са шокиращи. Звездата споделя, че е търпяла грозното отношение към себе си в името на своята кариера, която занапред прохождала. Тя по този начин и не разкрива името на насилника.

Ето какво написа Диана Димитрова в обществените мрежи в понеделник следобяд:  " 5 години си задавам въпроса, за какво в оня миг не открих сили да си извадя здравно и да подам тъжба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достолепието си. Защо разреших на този... човек да ме " допре " по време на фотоси и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, в никакъв случай не осъзна действието си и в никакъв случай не се извини, а в противен случай, даже ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи отново. И се наложи да работим отново и отново, а аз единствено стисках зъби. Толкова мощно, че започнаха да се чупят в устата ми.

Знаете ли, кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора с които работих тогава и станаха очевидци, избраха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо обикновено. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди.

Защо избрах това? Защото живеем в България. Бях господин Никой, а медиите господин Никой, щяха да го смачкат, в случай че подаде тъжба против толкоз мощен престиж. Това означаваше да си подпиша присъдата авансово.

Този човек има шанс, че преди 5 години се срещна с другата Диана, тъй като в случай че се беше случило през днешния ден, заклевам се в баба си, светла й памет, щях да го натикам в пандиза, където му е мястото.

За мен, през днешния ден беше извънредно мъчно да напиша тази обява. Но знам, че колелото се върти и за всичко и за всеки си идва времето и равносметката. Не диря внимание, няма да назова име, не желая да разривам и трупове. Искам единствено да ви кажа, да не допускате моята неточност. Мълчанието не е решение. "

Публикацията на актрисата във Facebook до сряда вечерта беше коментирана от близо 1300 души, а 11 000 я бяха харесали.

Страстна обич...

Жестокият побой над Диана Димитрова се случва напролет на 2017 година, на снимачната площадка на сериала " Откраднат живот ", продуциран и излъчен по Нова телевизия, откри " Уикенд ". В продукцията актрисата извършва ролята на лекар Зорница Огнянова и е измежду най-харесваните персонажи. В този сезон на " Откраднат живот " се включва и звездата Юлиан Вергов като доцент Банков. По сюжет двамата имат връзка, тъй че се снимат в горещи еротични подиуми. Само че, както постоянно се случва, любовта от екрана се придвижва и в живота.

По време на фотосите на сериала, сред Диана Димитрова и мачото прехвърчат флуиди. Двамата стартират буйна връзка и зад кадър – нещо, което не е загадка за целия екип. Отношенията им са на приливи и отливи – проличава си, че са подвластни на бурни страсти и ту са доста влюбени, ту са скарани и си разменят язвителни реплики. Според някои живеят известно време дружно – нещо, което не се удостоверява от други източници.

Докато за Вергов това е просто следващата мимолетна случка, Диана Димитрова хлътва по него. Така че когато Юлиан взема решение, че би трябвало да прекратят връзките си, нашумялата хубавица не е съгласна. Тя не може да се помири, че е отхвърлена от него, и стартира да се държи предизвикателно, подхвърляйки му неприлични подмятания и директни обиди пред целия екип.

...и ненавист

" Юли, ти май към този момент нямаш интерес към дами. То за теб от дълго време се приказва, че си минал на другия бряг. Май ще излезе правилно ", споделя му един път Диана Димитрова, и то пред 20 души от екипа. Вергов реагира остро, само че въпреки всичко резервира хладнокръвие. Подобни язвителни бележки обаче стават всекидневие и вгорчават атмосферата в продукцията.

" Диана се фиксира в него. Очевидно беше хлътнала и си мислеше, че ще сътвори семейство с Юлиан. По това време той правеше опити да се събере със брачната половинка си, с която бе разграничен. Диана обаче се ядоса и се свърза с нея. Разказа й за случката си с него и я помоли да ги остави да се насладят на връзките си. След този случай, Вергов беше гневен и даже искаше да прекрати работата си в " Откраднат живот ", с цел да не я вижда ", споделя пред " Уикенд " човек от екипа.

Междувременно, до момента в който е имал връзка с колежката си, Юлиан я среща с 15-годишната си тогава щерка Алина. Диана Димитрова опитва нова тактичност – да накара таткото да се върне при нея посредством детето. Започва да търси контакт с момичето и да я манипулира. Казва й, че желае да се грижи за нея и тя би трябвало да постави старания да убеди татко си, че тя е любовта на живота му. Подарява на девойката свои облекла и бижута.

Бесен от обстоятелството, че въвлича щерка му, Юлиан Вергов взема решение да приказва с колежката си. Крещи й да не приближава Алина, тъй като ще я даде под съд. Категорично й не разрешава да търси момичето по какъвто и да е мотив, както и да прави опити да приказва с жена му. " Ще издам ограничаваща заповед, това е тормоз над мен и фамилията ми ", отсича Юлиан.

Стой надалеч от щерка ми!

Именно поради тийнейджърката в действителност се стига и до побоя над Диана Димитрова, който се разиграва пред куп очевидци – горе-долу целия екип на " Откраднат живот ". В кулминационната точка на следващия скандал, настояват очевидци, Вергов ненадейно стартира да крещи: " Какво сподели? Ти си луда, бе, отпадък подобен! Не смей да доближаваш детето ми! Ще те убия! Ще те размажа " и връхлита върху Диана Димитрова, нанасяйки й жестоки удари с юмруци. На момента хора от екипа скачат в опит да го озаптят, само че Юлиан е като буен, целия почервенял от яд и не стопира да я постанова. Според очевидците на свадата, тя също не му е останала длъжна, и го е блъснала няколко пъти, като дори от одрасква с ноктите си по лицето, тъй че бузата му е разкървавена.

След като съумяват да ги разтърват, Юлиан Вергов споделя пред сътрудниците си, че Диана му е прошепнала: " С теб не се получи, само че не принуждавай сред мен и Али. Ако желая, ще я имам и нея! ", правейки евентуално някакви полови внушения. Именно това изкарва от равновесия артиста и става причина да й посегне.

Всички са втрещени от побоя на снимачната площадка, само че никой не заема страната на Диана Димитрова, тъй като явно считат, че експанзията е предизвикана. Целият екип на сериала е на мнение, че тя не е серпантина да нервира сътрудника си, да го преследва и да го подлага на прочувствен шантаж. Не е ясно и за какво актрисата не си вади здравно удостоверение.

" Наложи се продуцента Евтим Милошев да приказва с нея. Той изрично зае страната на Юлиан Вергов, както и по-голямата част от хората от екипа ", споделя източника на " Уикенд ".

При всички положения обаче постъпката на Юлиан Вергов е подсъдна и мощно укорителна и нищо не оправдава физическото принуждение, което е упражнил над една жена. Ако се е чувствал жертва на подценената Диана, той е могъл да се обърне към съда, а не да я бие, разясняват артисти. А някои прибавят, че за Вергов от години се знае, че постоянно прибягва до принуждение и не се употребява с добра известност в гилдията.

" Уикенд " е подготвен да разгласява изявленията и с двете наранени страни по случая. Осъзнаваме, че тази обява ще разбуни пристрастеностите и ще повдигне куп спомагателни въпроси. Така или другояче е значимо да се посочи, че редакцията по никакъв метод не се пробва да оправдае насилието над Диана Димитрова, а просто споделя по какъв начин се е стигнало дотук съгласно сведенията на няколко източника, с които репортерите ни разговаряха.

Вергов рискува до 2 години затвор

Как ще се развие случая отсега нататък? Прокуратурата към този момент разгласи, че стартира следствие, откакто се е самосезирала поради шумния публичен отзив, което значи, че Диана Димитрова ще бъде разпитана.

Ако тя уточни името на насилника, това значи, че от Юлиан Вергов също ще бъдат снети пояснения, както и от очевидците на екшъна, които са към 30 души. Според осведомени, актрисата към този момент си е наела юрист и има намерение да изобличи индивида, пребил я грубо обществено.

Юристи разясняват пред " Уикенд ", че в случай че прокуратурата събере задоволително доказателства за обвинителен акт, Юлиан Вергов може да бъде съден по член 130 (1) от Наказателния кодекс, който гласи: " Който аргументи другиму разстройство на здравето, се санкционира за лека телесна щета с отнемане от независимост до две години или с пробация ". Най-вероятно, поради обстоятелството, че има чисто правосъдно минало, Вергов би отнесъл условна присъда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР