Звездата от сериала Сексът и градът“ Синтия Никсън ще се

...
Звездата от сериала Сексът и градът“ Синтия Никсън ще се
Коментари Харесай

Миранда от Сексът и градът е кандидат за губернатор на Ню Йорк

Звездата от сериала „ Сексът и градът “ Синтия Никсън ще се кандидатира за губернатор на щата Ню Йорк и ще взе участие в предварителните избори на Демократическата партия.

В Ню Йорк от дълго време се приказва, че Никсън – Миранда Хобс от „ Сексът и градът “, ще се кандидатира против настоящия губернатор Анрю Куомо.

51-годишната актриса, която до момента не е заемала изборни длъжности, разгласи началото на акцията си в Twitter.

Между 1998 и 2004 година тя беше амбициозната адвокатка в сериала, за който получи премия „ Еми “ през 2004 година И я получи от ръцете на Доналд Тръмп в битността му на тв звезда. Сега той е цел на острите рецензии на Никсън.

Във видеоклипа, който Никсън разгласява, тя показва кандидатурата си по този начин:

„ Обичам Ню Йорк и в никакъв случай не съм желала за пребивавам другаде. Но пристигна време за промени. Ние желаеме нашето държавно управление още веднъж да работи – за опазването на здравето, за премахването на пренаселеността на пандизите, за ускоряването на работата по нашето спешно метро.

Аз се гордея, че съм приключила държавно учебно заведение. Получих шансове, които множеството възпитаници в Ню Йорк към този момент нямат. Нашите водачи ни подведоха “.

Никсън  разяснява, че икономическото неравноправие в щата е най-голямото в страната.

През януари актрисата написа колонка за уеб страницата на Си Ен Ен: „ Ако нещо разбрахме от първата година на президентстването на Тръмп, това е, че никаква конница няма да ни се притече на помощ. Ние самите сме тази конница. През 2018 година всеки от нас е задължен да направи всичко по силите си, с цел да си върнем контрола над държавното управление. Ако желаеме промени, би трябвало сами да ги създадем “.

Ако Синтия Никсън бъде определена, ще е първата жена губернатор на Ню Йорк.

Предварителните избори са през септември.

60-годишният Андрю Куомо ще се кандидатира за трети мандат и към този момент води в социологическите анкети с 66%. А в медиите бродят клюки, че през 2020 той ще се кандидатира и за президент на Съединени американски щати.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР