Звездата от сериала Еуфория Хънтър Шейфър се оказа една от

...
Звездата от сериала Еуфория Хънтър Шейфър се оказа една от
Коментари Харесай

Актрисата от Еуфория Хънтър Шейфър е арестувана на пропалестински протест

Звездата от сериала " Еуфория " Хънтър Шейфър се оказа една от десетките протестиращи, които са били арестувани на пропалестинска проява в Манхатън.

25-годишната актриса е била част от група от над 100 стачкуващи, които в понеделник са изпълнили фоайето на небостъргача " Рокфелер плаза " 30, с цел да призоват за преустановяване на военните дейности сред Израел и Газа. Протестът се е провел по време на присъединяване на президента Джо Байдън във вечерното ток шоу " Late Night with Seth Meyers ".

Шейфър и останалите участници носеха черни тениски с надписи " Прекратяване на огъня в този момент " и скандираха " Оставете Газа да живее ", до момента в който кортежът на Байдън е бил наоколо до региона.

Снимки от събитието демонстрират, че младата актриса носи маска на лицето си, както и тениска, която приканва за неотложно преустановяване на огъня.

" Хънтър беше задържана по време на митинга дружно с още 50 души. Приветстваме нейния ангажимент към палестинската независимост и към бъдещето на справедливостта за всички ", се споделя в изказване на уредниците на демонстрацията.

Представители на звездата не са коментирали ареста ѝ, само че тя и останалите арестувани ще би трябвало да се явят в съда през март. По информация на полицията в Ню Йорк 30 души са били задържани и са им били издадени призовки за това, че са нахлули във фоайето на небостъргача.

Хънтър Шейфър е американска актриса, модел и деятел за правата на ЛГБТ хората. Нейният актьорски дебют е в тийнейджърския ефирен сериал " Еуфория " по HBO, който е номиниран за премия " Еми ".

Междувременно президентът Байдън съобщи в понеделник, че е оптимист, че през идващите дни ще бъде реализирано съглашение за преустановяване на военните дейности в Газа.

" Надявам се до края на уикенда [това да се случи]. Моят консултант по националната сигурност ми сподели, че сме близо. Надеждата ми е до идващия понеделник да реализираме преустановяване на огъня ", сподели той пред кореспонденти.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР