Звездата от Сексът и градът Крис Нот е обвинен в

...
Звездата от Сексът и градът Крис Нот е обвинен в
Коментари Харесай

Звездата от „Сексът и градът“ Крис Нот е обвинен в сексуално посегателство

Звездата от " Сексът и градът " Крис Нот е упрекнат в полово посягане от две дами.

Обвиненията против американския артист, който в този момент е на 67 години, с а в детайли разказани в нов материал на The Hollywood Reporter (THR) , оповестен през днешния ден, оповестява „ Дейли Мейл ”. Според изданието двете обвинителки на Нот, които не се познават между тях, са се обърнали към THR поотделно и с месеци разлика в изказванията си против артиста, който изрично отхвърля обвиняванията.

И двете дами употребяват псевдоними - Зоуи (сега 40-годишна) и Лили (сега 31-годишна).

Първото нахлуване се твърди, че е станало през 2004 година, а второто - през 2015 г ., три години откакто Нот се е оженил за брачната половинка си Тара Уилсън, от която има две деца.

Двете дами настояват също, че нападенията са се случили в два от домовете на Нот - първото в жилището му в Лос Анджелис, а второто в парцела му в Ню Йорк - откакто артистът ги поканил на посетители.

Първата жертва – Зоуи твърди, че е посетила дома на артиста в Западен Холивуд, с цел да върне книга, която той ѝ е дал назаем, до момента в който втората декларира, че е посетила жилището на Нот в Гринуич Вилидж след среща, когато той я поканил да опита " сбирката му от уискита ".

И двете дами настояват, че неотдавнашната гласност към рестартирането на " Сексът и градът " е " задействала " ужасяващите мемоари за срещите им с Нот, който през миналата седмица присъстваше интензивно в новините поради шокиращата гибел на героя му - Тузара в първия епизод на новата поредност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР