Звездата от Съседи“ Трой Бекуит, на 48 години, няма да

...
Звездата от Съседи“ Трой Бекуит, на 48 години, няма да
Коментари Харесай

Легендата на „Съседи“ няма да „има погребение“, тъй като истината зад тъжната смърт е разкрита

Звездата от „ Съседи “ Трой Бекуит, на 48 години, няма да има заравяне, съгласно последното предпочитание на починалия артист.

Покойната сапунена звезда, най-известен с ролята си на Майкъл Мартин в „ Съседи “ от 1992 до 1998 година, умря след „ тежка борба с рака “, удостовери фамилията му, следвайки сестрата на Трой и един от неговите някогашни сътрудници, оповестили гибелта му в обществените медии през уикенда.

Говорейки в понеделник, родственик на Трой разкри повода за гибелта на звездата, като Шейн Бекуит съобщи: „ Семейството би желало всички да знаят, че Трой води тежка борба с рака. “ Също по този начин беше оповестено, че няма да има заравяне за Трой, в сходство с последната молба на починалия артист.

Смята се, че единствено най-близките и близки на Трой са знаели за диагнозата му рак преди гибелта му. Сестрата на Трой, Хуанита Сангер, в началото разгласи сърцераздирателната вест за брат си посредством обява в обществените медии, като написа: „ Трой, ние постоянно ще помним този най-палав, инфекциозен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР