Звездата от сагата Здрач, актрисата Кристен Стюарт, направи признания за

...
Звездата от сагата Здрач, актрисата Кристен Стюарт, направи признания за
Коментари Харесай

Кристен Стюарт заряза жените и пиенето, излиза с мъж

Звездата от сагата " Здрач ", актрисата Кристен Стюарт, направи самопризнания за другата си полова ориентировка и пороците в живота си.

За залитането на Кристен по дами е известно от дълго време. През 2014 година тя беше видяна за първи път в интимни връзки с жена. Името ѝ е Алисия Каргайл. Актрисата не разяснява по никакъв метод тази връзка, за което в този момент съжалява. Тя изясни, че не е желала да се разкрива пред обществеността, по тази причина е скрила детайлностите от персоналния си живот и по-специално тъй като не е желала да бъде уличена като лесбийка.

Според Стюарт криенето на връзките ѝ е предизвикало доста болежка на партньорките ѝ и е било еднакво на „ изменничество “.

Сега обаче тя излиза със сценаристката Дилън Майер повече от година и приказва намерено за възприятията си, оповестява InStyle.

Актрисата е излизала също в продължение на няколко години с модела Стела Максуел, а по-късно и със стилистката Сара Дънкан. Сред по-известните мъже на звездата са Робърт Патисън, с който се среща на снимачната площадка на „ Здрач “ и са дружно 4 години, след него Майкъл Ангарано, а също по този начин през 2004 година я свързвали за малко усеща с Антон Йелчин.

В същото изявление Кристен декларира, че на 30-ия си рожден ден е отказала цигарите и алкохола. Актрисата не е възнамерявала това авансово, а просто се е събудила една заран и е осъзнала, че незабавно би трябвало да промени нещо в живота си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР