Звездата от Приятели Матю Пери почина на 54-годишна възраст. Той

...
Звездата от Приятели Матю Пери почина на 54-годишна възраст. Той
Коментари Харесай

Трагичните любови в живота на Матю Пери: От Джулия Робъртс до Ясмин Блийт

Звездата от " Приятели " Матю Пери умря на 54-годишна възраст. Той бе открит в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис.

В 16:07 ч. в събота незабавните екипи са получили сигнал, че Пери е получил сърдечен арест. Пристигналите на място медици го откриват мъртъв в джакузито му. Според изказванията на TMZ той таман се е върнал от игра на пикълбол (комбинация от тенис, бадминтон и пинг-понг) и е изпратил асистента си по работа. Твърди се, че същият този асистент е намерил звездата в безсъзнание, връщайки се в дома му единствено два часа по-късно.

Matthew Perry's years-long addiction to alcohol and opioids derailed his love life and ability to settle down - prior to his tragic 'death from drowning' at 54
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Освен несподелената обич към колежката си Дженифър Анистън, съгласно слуховете Матю се е срещал с редица известни персони в предишното, измежду които Ясмин Блийт и Джулия Робъртс, а също по този начин е претърпял разочарованието на един несполучлив годеж.

Тук вършим взор към сложния му любовен живот...
Дженифър Анистън  С Дженифър Анистън
От момента, в който я среща, Матю признава, че е бил изумен. " Веднага бях превзет от нея (как да не бъда?) и я харесах, а имах възприятието, че и тя е заинтригувана - може би щеше да стане нещо " , написа той в неотдавнашната си автобиография " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ".

И когато получава ролята в " Приятели ", Джен е първият човек, на който се обажда - въпреки че бързо схваща, че нетърпението му е било неточност. " Усещах по какъв начин по телефона се образува лед " , написа той. " Поглеждайки обратно, беше ясно, че това я накара да си намерения, че я одобрявам прекалено много или по погрешен метод. "

Но вместо да се измъкне обезпокоен, Матю траял да я кани на среща. " Само задълбочих грешката, като по-късно я поканих на среща ", продължава той. " Дженифър отхвърли, само че сподели, че на драго сърце би станала другарка с мен, а аз усложних обстановката, като изригнах: " Не можем да бъдем другари! ".

По-късно двамата артисти стартират взаимни фотоси в сериала  " Приятели "  и за жалост на Мат, възприятията му не престават да се таят и откакто стартират фотосите, което прави диалозите им " неловки ", защото той се " влюбва неприятно " в колежката си. " Питах се какъв брой дълго мога да я виждам? Три секунди ли са прекалено много? "

Но по времето, когато Дженифър стартира да се среща с Брад Пит през 1998 година, Матю споделя, че " от дълго време я е преодолял " и е бил в положение да приказва с нея обикновено. Той сподели, че триумфът на сериала, комбиниран с нейната " оглушителна липса на интерес ", в последна сметка го е излекувал и те са станали трайни другари.

Междувременно той разкри също, че точно Дженифър го е конфронтирала за пиенето му по време на фотосите на " Приятели ", за което той е безпределно признателен, защото го е принудила да се изправи пред обстановката - ход, който безспорно е избавил живота му.

Актьорът, който в миналото " съвсем " умря от тежка приложимост на опиати, съобщи, че колежката му напряко го е попитала за страшната му приложимост на опиати и алкохол в разгара на кариерата му и я похвали, че е била добър другар. Матю си спомни по какъв начин Дженифър му споделила: " Знаем, че пиеш ". " Представете си какъв брой заплашителен е бил този миг " , сподели той. " Тя беше тази, която протегна най-вече ръка, нали разбирате. Наистина съм ѝ признателен за това. "
Джулия Робъртс  С Джулия Робъртс
В автобиографията си " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо " Матю разкрива по какъв начин с актрисата от " Хубава жена " Джулия Робъртс са имали тримесечна връзка. Звездата от " Приятели " в детайли разказва пламенната спекулация и споделя, че тя почнала, откакто Джулия била помолена да се появи като гост-героинята Сузи Мос по време на един епизод през 1995 година

Матю споделя, че е изпратил на Джулия " три дузини червени рози ", откакто продуцентите му споделили, че Джулия ще взе участие в сериала. Той сподели, че след петчасов телефонен диалог Джулия се появила на вратата му и " почнала връзка ". Само три месеца по-късно Матю споделя, че е изоставил холивудската звезда заради опасения, че е " сигурен, че тя ще скъса с него ".
Неуспешен годеж
През 2020 година Матю е благоприятен за литературния управител Моли Хурвиц. Споделяйки насладата си със списание People, Матю я назова " най-великата жена на планетата ". " Реших да се сгодя - сподели той, - за благополучие се случи по този начин, че се срещам с най-великата жена на планетата " . За страдание те се разделят единствено седем месеца по-късно. В изказване, оповестено пред People, звездата от " Приятели " споделя: " Понякога нещата просто не се получават и това е едно от тях, поисквам на Моли всичко най-хубаво. "
Ясмин Блийт  Ясмин Блийт
В сериала героят на Матю - Чандлър Бинг - беше прочут като огромен почитател на " Спасители на плажа ", а отвън екрана се приказва, че се е срещал с една от звездите на сериала - Ясмин Блийт. Според Page Six те са били дружно след аферата му с Джулия през 1996 година Две години по-късно той е обвързван с колежката си от " Three to Tango " Неве Кембъл, а първата му сериозна връзка се твърди, че е била със звездата от сериала " Смели и красиви " Мейв Куинлан .
Рейчъл Дън  Рейчъл Дън
Той се среща с професионалната волейболистка Рейчъл в продължение на две години и двамата са във връзка, когато " Приятели " завършва. Той направи няколко обществени изяви с някогашната студентка по мода и един път съобщи пред Evening Standard, че тя е трансформирала възгледите му за живота. " С Рейчъл в живота си знам, че мога да бъда доста предан, а не някакъв лакомец, който желае просто да се забавлява с другари. Искам да извозвам време с приятелката си и да проучвам какво значи да имаш доста по-близки връзки, в сравнение с до момента съм имал " , сподели той.
Лизи Каплан  Лизи Каплан
Матю и Лизи бяха дружно в продължение на шест години. Започнаха да се срещат през 2006 година, само че слуховете за неприятности се разнесоха през 2013 година, когато Лизи " даже не приемаше въпроси, свързани с колегата ѝ " по време на изявление и запушваше ушите си при споменаване на името му.

" Близка съм с хора, които са доста по-известни, и те знаят по какъв начин да заобикалят вниманието " , загадъчно сподели тя. По-късно стана ясно, че двамата са се разделили година по-рано.

Matthew Perry's tragic love life - famous exes, failed engagement, marriage fear
— Mirror Celeb (@MirrorCeleb) Защо не се ожени
Веднъж Матю показа сърцераздирателната причина, заради която по този начин и не се е оженил, признавайки, че е бил малтретиран от натрапчиви мисли и страхове, когато е бил привързан с някого.

" Късам с тях, тъй като се опасявам, че те ще схванат, че не съм задоволителен, че нямам значение и че съм прекомерно нуждаещ се, и ще скъсат с мен " , сподели той пред списание GQ преди излизането на автобиографията му.

Решен да остане изтрезнял, той изясни, че не може да рискува да изложи страстите си на риск, защото раздялата " ще ме унищожи и ще би трябвало да вземам опиати, а това ще ме убие. Ето за какво разкъсвам с тези прелестни дами, които се изпречиха на пътя ми ", добави той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР