Звездата от Предателите“ Пол Гортън разказа за нараняващите“ коментари и

...
Звездата от Предателите“ Пол Гортън разказа за нараняващите“ коментари и
Коментари Харесай

Пол Гортън от „Предателите“ разкрива „наранена“ забележка на акушерката, след като се опасяваше, че съпругата му ще умре при раждането

Звездата от „ Предателите “ Пол Гортън описа за „ нараняващите “ мнения и малтретиране, което е претърпял по отношение на цвета на косата си.

36-годишният Пол се издигна до славата с най-новата поредност на The Traitors и неотдавна описа, че цялостен живот е бил цел на хулигани, просто тъй като е имал рижава коса, което го подтиква да стане дипломат на National Bullying Гореща линия.

Появявайки се в Lorraine в сряда, Пол си напомни миг, в който акушерка направи „ засегнат “ коментар след „ тежкото “ раждане на брачната половинка му Кейт със сина им Чарли. Гост-домакин, Кристин Лампард, сподели: „ Дори в деня, в който вашето малко момче се роди, имаше някой в ​​болницата, който ви сподели нещо много обидно. “

За което Пол си спомня: „ Имахме толкоз мъчно, Чарли имаше толкоз мъчно влизане в света. Бяхме в болница за една седмица, мислех, че Кейт ще почине в един миг, мислех си Чарли щеше да почине.

„ Тези мисли и такива сурови страсти минават през теб, тогава, когато Чарли в действителност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР