Звездата от Предателите“ на BBC Шарлот Чилтън обяви своята чудотворна“

...
Звездата от Предателите“ на BBC Шарлот Чилтън обяви своята чудотворна“
Коментари Харесай

Звездата от „Предателите“ на BBC Шарлот Чилтън обяви „чудотворна“ бременност след 7 сърцераздирателни трагедии

Звездата от „ Предателите “ на BBC Шарлот Чилтън разгласи своята „ чудотворна “ бременност, откакто претърпя седем спонтанни аборта и голям брой курсове на лекуване за неплодородие. Мениджърът по асортимент на личен състав от Уорикшър, който се появи във втората серия на психическото риалити шоу, показа радостната вест в Instagram.

Тя написа: „ Така че пазих загадка в няколко от моите фотоси!Истинската популярност е на моята последна фотография!!!След седем аборта, несполучливо оплождане, споделиха ми, че това няма да се случи за доста дами желая да чуя! И въпреки всичко някой реши, че заслужавам отговор на предпочитание и в този момент ще имам свое лично малко знамение. "

" Беше мъчно начало (никога не знаех, че заболяването може да е толкоз лоша), само че аз Започвам да споделям това с цялото си семейство, най-малкото шокиращо! p> Тя придружи прочувственото си обръщение с няколко фотоси, показващи възходящата й бебешка издутина и сканиране на нероденото й дете. Водещата на Fellow Traitors Клаудия Уинкълман отговори с емотикони...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР