Звездата от Предателите“ Хари скоро може да се окаже сам,

...
Звездата от Предателите“ Хари скоро може да се окаже сам,
Коментари Харесай

Известната приятелка на Хари от „Предателите“ на BBC казва, че може никога повече да не му вярва след шокиращия обрат

Звездата от „ Предателите “ Хари скоро може да се окаже самичък, защото приятелката му разкри, че ще се бори да му се довери.

Анна Мейнард, сестрата на поп звездата Конър Мейнард, се включи в Instagram, с цел да показа мнението си за последния епизод на шоуто на BBC, което завладя нацията. 22-годишният Хари Кларк беше част от вземането на решение, когато се стигна до изгонването на Пол Гортън от шоуто след напрегната кръгла маса.

Но Ана, на 23, реши драмата след решението на Хари, което съгласно него се дължи на това, че Пол „ се е обърнал против него “, откакто е разкрил, че той е бил тематиката на диалог след задача.

Отправяйки се към Instagram, Анна показа видео и сподели: „ Мисля, че би трябвало да проучваме този епизод, нали? Хм, в случай че някой желае погрешен, некоректен, непочтен, изменник за гадже, дано бъде мой посетител. Пускам го за продажба. Нямам потребност от тази сила в живота си, като цялото това нещо, моето усещане преди малко се промени. Сигурен съм, че ще има доста от вас, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР