Звездата от популярното американско риалити шоу Истинските съпруги на Вашингтон

...
Звездата от популярното американско риалити шоу Истинските съпруги на Вашингтон
Коментари Харесай

`Той беше идеалният мъж за мен` - Риалити звезда говори за романса си с принц Хари

Звездата от известното американско риалити шоу " Истинските съпруги на Вашингтон " Катрин Омани направи сензационно изказване - имала е доста буйна, въпреки и краткотрайна спекулация с принц Хари.

Разликата във възрастта също е внушителна - 13 години. По време на връзката им по-малкият наследник на крал Чарлз II е бил на 21 години, а тя на 34.
                             

Омани сподели пред The Sun, че е решила да даде своята версия за любовните им връзки, защото не е сигурна дали тази история ще бъде включена в идните записки на херцога на Съсекс " Spare ". “Съмнявам се, че ще вляза в книгата на Хари, защото принцът не можеше да избяга с 34-годишна майка на две деца “, изясни 50-годишната дама.
                             

По време на аферата Омани е била разведена с някогашния си брачен партньор Стивън, а Хари се срещал с Челси Дейви (връзката им продължи от 2004 до 2011 г.). Катрин разкри, че се е срещнала с Хари в бар в Лондон посредством общи другари през май 2006 година “Той носеше шапка в австралийски жанр, която ме накара да се дръзвам, споделих му какъв брой неуместно наподобява с нея. Не мисля, че той привикна с това отношение, започнахме да приказваме... В този миг ми се стори, че в стаята няма никой различен с изключение на нас. ” - показа още тя.

След като напуснала бара, двойката отишла в къщата на другари, където Хари ѝ направил сандвич с бекон. “Започнахме да се караме на смешка, карахме се и се смяхме към 15 минути, когато му споделих, че би трябвало да се прибера “, продължи тя. “Тогава ме дръпна за кръста  и ме притисна към стената. Той ми даде най-невероятната и буйна целувка, която съм получавала в живота си. "
                             

Омани означи, че са ходили на няколко срещи по-късно, само че зараждащата се романтика изчезнала, откакто връзките им попаднали в медиите. “Мисля, че и двамата в действителност се харесвахме, макар че беше прекомерно дребен за мен “, сподели Катрин и добави, че му е викала “бебе “, защото принцът харесвал близалки. “Ако не беше член на кралското семейство и беше може би с 10 години по-възрастен, той щеше да е моят съвършен мъж. “ - приключи тя.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР